LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Bár a Total War: Warhammer eddig megjelent részei mind a kritikusok, mind pedig a játékosok szívébe be tudták magukat lopni, a rajongók közül többen hangot adtak azon félelmüknek, miszerint a siker miatt a Creative Assembly hanyagolni fogja a különféle történelmi korszakokat feldolgozó játékokat. A jelek szerint az aggodalmak fölöslegesek voltak, mert a stúdió bejelentésének értelmében még az idén megjelenik majd a széria Three Kingdoms alcímet viselő része.

total-war-three-kingdoms

A játék Kínába, egészen pontosan, a többség által alighanem a Koei Dynasty Warriors és a Romance of the Three Kingdoms sorozataiból ismert három királyság korszakába fogja elkalauzolni el az érdeklődőket, célunk pedig az alávaló despota, Dong Zhuo legyőzése és a szétesés felé haladó birodalom egységbe forrasztása lesz.
Persze, ahogy az a játék Steam-adatlapjának elolvasása után kiderül, a zsarnok megbuktatása nem megy majd egyik pillanatról a másikra, mert a külső nehézségek mellett a gyenge lábakon álló szövetség tagjainak egyéni ambíciói is jócskán formálni fogják a történteket.

A korabeli kínai hadviselést hitelesen bemutató alkotás a tervek szerint ősszel érkezik majd és mivel a Valve webáruházában egy rövid ideig szeptember 6-át írták megjelenési dátumnak, több mint valószínű, hogy ekkor fog debütálni.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához