LFG.HU

BePe
hírekCimkek

Mint azt valószínűleg észrevettétek, meglehetősen ránk járt a rúd az elmúlt hetekben. Nem elég, hogy 2 hete elszállt a szerver merevlemeze, a mai nap délben az eddig többnyire (legalábbis a mi szempontunkból) megbízhatóan üzemelő internet szolgáltatónknál lekapcsolták a belföldi internet-vonalat (BIX kapcsolatot) és csak a külföldi kapcsolaton keresztül lehetett elérni a szervereket.

Ekkor lépett életbe az `Mentsük Ami Menthető` fedőnevű terv, aminek következtében alig 5-6 órás állásidő után sikerült átköltöztetni a szervereinket egy másik szolgáltatóhoz és módosítani a vonatkozó domaineket.

Öröm az ürömben, hogy egyik esetben sem volt adatvesztés.

Köszönöm mindenkinek, aki velem együtt drukkolt az akció sikeréért és azoknak is, akik tevékenyen részt vállaltak a végrehajtásában.

A szerveren tárolt (és jelenleg nem elérhető) domainek 24 órán belül újra elérhetőek lesznek. Jelenleg az alábbi tagoldalak nem működnek: art.rpg.hu, galeria.rpg.hu

További jó böngészést, bízok benne, hogy a jövőben ismét a régi, jól megszokott stabilitással tudunk szolgálni a látogatóinknak, az esetleges okozott kellemetlenségekért pedig ezúton is elnézést kérek!


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://index.hu/tech/uzlet/teln0428/]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához