LFG.HU

CikkBot
eseményekCimkek

Kedves barátaink, érdeklődők!

Most tavasszal újabb találkozóra hívunk benneteket, ezúttal az Örökség modulsorozat második része következik, az Alvilági hajsza. Szeretettel várunk minden régi és új résztvevőt, remélhetőleg egy újabb kalandokban gazdag napot élünk át együtt.

Star Wars Legends

Mikor? A találkozó időpontja május 12. szombat.

Meddig lehet jelentkezni? május 4 csütörtök éjfélig.

Mennyiért? A részvétel költsége 1500 Ft/fő.
Az utalásokat a 11600006-00000000-76524552 (számla tulajdonos: Horváth János) számlaszámra várjuk a csapatnév és létszám megjelölésével. A részvételi díj a helyszín bérlésére és a nyomtatásra fog kelleni.

Hol? Ugyanott mint legutóbbi találkozóink: Budapesten az Africaféban. (https://www.facebook.com/kinizsiafricafe/) A környéken a parkolás nehezen megoldható, kérjük vegyétek figyelembe, számoljatok rá plusz 10-20 percet.

Jelentkezés menete? A jelentkezési űrlap (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZQbTDHhIf26KSHTRmEyn4ez_2tgJiROd24dhMzKXs8b1XKQ/viewform) kitöltését követően felvesszük veletek a kapcsolatot.

A jelentkezési lapon lehetőség lesz egyéni jelentkezésre is. Az egyéni jelentkezőket mi osztjuk be a csapatok visszajelzései alapján, erről még az eseményt megelőzően értesítünk minden érintettet. Az előző évek tapasztalata során az egyéni jelentkezőket viszonylag későn tudjuk allokálni, amikor már látjuk a jelentkezett csapatokat.

Novella
 Hangulatkeltő

Kaleath szenátor a nap végén befutott jelentést böngészte irodájának magányában. A komputerterminál halovány derengése volt az egyetlen, ami a corruscanti torony hatalmas helyiségében valami fényt adott. A jelentés a Had Abbadon rendszerből érkezett és a szenátor gondterheltségét az okozta, hogy nem azt találta benne, amire számított. Alaposan megtervezett és előkészített akció volt, az Új Köztársaság különleges egységeit vetették be, hogy a bolygón megszállóként tevékenykedő, a birodalom romjainak parázsló zsarátnokaként kellemetlenkedőket kifüstöljék. A Flotta jelentős erővel készült a rajtaütésre, a különlegeseknek a dolga a régi kikötőben állomásozó birodalmi erők nagyon gyors felszámolása volt. Annak a kikötőnek, ami egyébként a helyi kultúra számára kiemelt fontossággal bírt – hiába, a birodalomnak mindig is jó érzéke volt az érzékeny pontok megszállására. A jelentésben annyi szerepelt, hogy a különlegesek akciója nyomán a robbanószerek okozta pusztítást látva a rakaták felháborodtak és arra készülnek, hogy megszakítják a tárgyalásokat az Új Köztársasággal.

Kaleath szenátor hosszú hónapokat töltött a tárgyalásokkal, már-már személyes ügynek tekintette a mélyűrben lapuló, korábban a Birodalom elől szigorú titokként őrzött rendszer felszabadítása és az Új Köztársasághoz való csatolása. A hiperűri csomópont sok évezreddel ezelőtt telepített szenzorrendszert tartalmaz, amely a környező hipertér megfigyelését teszi lehetővé. A rakaták, akik a rendszer őslakosai voltak, ezen felül külön jelentőséget tulajdonítottak annak is, hogy a rendszer adott ívóhelyet a vándorló leviatánoknak.

Persze a fentieken túl volt egy másik rétege is a Had Abaddonért folytatott diplomáciai és katonai akciónak. Bár a hírszerzés nem tudta megerősíteni, a szenátor mégis gyanította, hogy a rendszer megszállását és az Új Köztársasággal való szembenállás mögött nem más, mint a birodalom katonai géniusza, Thrawn főadmirális állhat. Ez azért is nyugtalanította a szenátort, mert annyira ismerte már a főadmirálist, hogy tudja: ha ezzel az akcióval bármi nem a tervek szerint alakul, akkor annak bizony beláthatatlan következményei is lehetnek.

Szerencsére már nem kellett sokáig várnia a válasszal. Másnap reggelre várta a Szellemlovast, a fedélzetén a különleges egység egyik őrmestérevel Matt Wooroval és Xi’czarttal, a Had Abbadon rendszer követével. Nincs más dolga, mint a szokásos csapattal, a bizalmasaival kimegy eléjük a kikötőbe és amint teheti, kihallgatja a tisztet, illetve megbeszéli a követtel, hogy a szenátusi meghallgatáson miként rendezzék a helyzetet.

Szabályrendszerek? A szokásos D20 Revised, D6/REUP és az FFG-s Edge of the Empire/Age of Rebellion lesz terítéken. Ne feledjétek, számít a jelentkezés sorrendje, mert várhatóan csak 7-8 csapatnak tudunk mesélőt biztosítani. Jelen pillanatban 8 mesélővel számolunk 1 FFGs, 3 D20as, 4 D6/D20as KM.

Karakteralkotás? https://docs.google.com/document/d/1-JZ2xXIUg2b7VPQ8B3dupV1tC6cMD0Mt5jMR7MGj-W4/edit?usp=sharing

Napirend:
09:00 gyülekező
09:30 megnyitó, a játék kezdete
18:00 a játék vége
19:00 eredményhirdetés

A korábbi gyakorlatnak megfelelően a nap során nincs dedikált ebédidő. A helyszínen büfé is üzemel változatos kínálattal: hideg és meleg étellel, üdítővel, gyümölcslével és alkoholos italokkal egyaránt.

Elérhetőségeink:
Email: sw_rpg@googlegroups.com
Telefon: +36 20 2637566 (Horváth János)

a Szervezõk


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához