LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Mint az ismeretes, a Capital Wasteland az utóbbi idők egyik, ha nem a legambiciózusabb rajongói kezdeményezése volt, hiszen, a Road to Liberty csapatának tagjai nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint, hogy átültessék a Fallout 3-at a negyedik epizód motorjára.
A jelek szerint azonban a projektből semmi sem lesz, mert az alkotók bejelentették, hogy jogi okok miatt leállítják a munkálatokat. A moddereknek ugyanis  kezdettől fogva tisztában voltak azzal, hogy bár céljuk egyedül a szórakoztatás, jogilag meglehetősen ingoványos terepen járnak. Emiatt, amikor kiderült, hogy súlyos következmények nélkül nem használhatják fel a harmadik rész hangfile-jait, arra jutottak, hogy nincs értelme annak, hogy újravegyék a szinkront. Elvégre, ez elképesztően energia és időigényes vállalkozás lett volna arról nem is beszélve, hogy a valószínűleg hobbiból besegítő színészek aligha értek volna fel az eredeti gárdával.
A nagy tervek tehát füstbe mentek és több mint valószínű, hogy örökre le kell mondanunk a sokakat lázba hozó remake-ről.A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához