LFG.HU

Callinicus
eseményekCimkek

A Hősök Hajnala csapata idén nyáron is élménydús szerepjáték tábort szervez a nyári uborkaszezon feldobása érdekében.
A két legfontosabb információ:

Helyszín: Gyömrő, Teleki Kastély
Időpont: 2018. július 11. (0. nap, szerda) – július 15. (zárónap, vasárnap)

Milyen ez a tábor?

Ellentétben a hagyományos évközi Hősök Hajnala rendezvényekkel, ez nem verseny lesz, és nem kizárólagos DnD esemény. Mindenféle szerepjáték mesélőit és játékosait szívesen látjuk, olyanokat is akik kémiailag taszítják a DnD-t.
Lesz lent a 2d20 rendszerű Conan RPG, az új kiadású Eclipse Phase, a Shadow of the Demon Lord, a Warhammer 40,000, a Call of Chtulhu és sok egyéb érdekesség, természetesen különböző DnD verziók is megjelennek minden nap. A Hősök Hajnala Facebook-oldalán meghirdetett esemény alatt folyamatosan jelennek meg a várható játékok ismertetői, később pedig kis programfüzetbe fogjuk szedni őket.

A jelentkezés áprilisban indul!

Érdemes időben jelentkeznetek, és megírni, hogy mely játékokon szeretnétek játékosként részt venni. Ezt azok tehetik meg, akik már befizették a táborozás díját. A helyszínen is lehet majd válogatni, de akik előre jelentkeztek előnyt élveznek majd, ha egyes mesék alatt túljelentkezés alakul ki. Ráadásul így a játékostársak és a mesélők, szervezők számára is láthatóvá válik, milyen játékok telnek be, mire van igény.

Illusztráció: Glowface

Illusztráció: Glowface

A 0. napon, szerdán nincs hivatalosan szervezett program, de részvételi díj sincs aznapra. Az eddigi tapasztalatok alapján kötetlen társasozás, italozás, esetleg egy-két szerepjátékülés várható, amolyan ad hoc módon. Kisebb lélegzetű játékokra mint például a Microscope vagy a Golden Sky Stories is ideális lehet.
Csütörtök-péntek-szombaton, hivatalosan 11 órától 19 órákig tartanak a játékok, de ha egy csapat időben felkel, kiforgatja sarkaiból a Földet és ágyából a mesélőt, akár előbb is kezdhetnek, a lezáróidőpont pedig inkább ajánló jellegű, tapasztalatok szerint a napfénnyel együtt az emberek koncentrációs képességei is tova szoktak szállni.

Mesélői jelentkezések

Mostanra sok mesélő jelezte részvételi szándékát, de ha másoknak is megjön a kedve, szeretettel várjuk! Érdemes ebben is minél hamarabb elhatározásra jutni, mert a megkésett mesélő jelentkezőket csak “tartalékos” listára tudjuk fogadni: ha van sok játékos jelentkező, bővítjük a játékok választékát.
Alapvetően egy napos játékokban érdemes gondolkodni, illetve pár órás játékok kiválóan alkalmasak vasárnapra, amikor csak délutánig tart a játék!

Ha mesélnél, keress minket bátran, egyeztetünk a részletekről.

A helyszínről

Az idei tábor ismét a már jól bevált Teleki Kastély lesz Gyömrőn. Többágyas szobák, kollégiumi körülmények, de aki táborosabb élményre vágyik, sátorozhat is. Környékbeliek (akár fővárosiak) még a kocsival ingázás opciójában is szoktak gondolkodni.

Étkezés

Előre rendelt, fix közös ételrendelésben ezúttal nem gondolkozunk, de helyben meg fogjuk szervezni, hogy senki ne maradjon éhen. Igény és tapasztalatok alapján, napról napra dönthettek majd, szeretnétek e közösen rendes ételt / pizzát rendelni, vagy megoldjátok magatok a kajálást. Napi bevásárlást is megoldunk a táborozók helyett!
No, és persze, ahogy eddig minden alkalommal, egy esti, közös tűz körüli sűtő-főzöcskézésre is lehet számítani.

Költségek

Jó hír! A tavalyi táborhoz képest sikerült egy kicsit lejjebb nyomnunk az árakat.

Szállás:
Szobában: 2000 ft / fő / éj vagy
Sátorhelyen: 750 ft / fő / éj (a kastély körül bőséges hely van táborozni).

Ezen felül a játékosoknak napidíj: 2000 ft / fő / nap

Ha bármilyen kérdésed merül fel, írj bátran, és mi megpróbálunk válaszolni!

Elérhetőségeink:

Weboldal: http://hosokhajnala.lfg.hu
Facebook: https://www.facebook.com/HosokHajnala
A tábor Facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/489358371460490/

E-mail: hosokhajnala@gmail.com

HHT 2018


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához