LFG.HU

DeltaVision
hírekCimkek

forrás: Delta Vision honlap

Bevezető

Elérkezett hát a következő szám.
A februári megjelenés után, bevallom, kicsit elkeseredtem, mert nem úgy sikerült ez a magazin, mint ahogy én azt elképzeltem, de mint Ti is láthatjátok, nem adjuk fel olyan könnyen. Az áprilisi számot már sokkal nagyobb odafigyeléssel készítettük, és nagyobb hangsúlyt fektettünk a tartalom minőségére is, nyilván a külcsín erényeinek megtartásával. Ebben a számban, legalábbis az én véleményem szerint, már sokkal több olyan dolog van, ami nemcsak érdekes, de hasznára is lehet a szerepjátékosoknak, és a kártyásoknak egyaránt. Sokan hiányoltátok a Fanfárból a magyar nyelvű laplistákat, így hát engedtünk a nyomásnak. Nem kell megijedni a szerepjátékosoknak, hiszen bőven jutott nekik is érdekesség és hasznos információ az újság hasábjain. Ezúton szetetnélek megkérni Titeket, hogy minél több visszajelzést küldjetek, olvasói leveleket, e-maileket, mert csak így tudjuk lemérni, hogy Nektek menyire tetszett az újság, vagy hogy mit kellene javítanunk a tartalmon, mi az, ami érdekel benneteket. Az előző szám terjesztésénél felmerültek olyan esetek, amikor valaki nem tudta, hogy hogyan juthat hozzá a Fanfárhoz. Nos, el kell mondanom, hogy az újságárúsoknál nem lehet megvenni, hogy sajnos vagy hál’ Istennek, az most mindegy, a lényeg az, hogy minden magára valamit is adó szerepjátékos boltban meg lehet vásárolni, vagy ha nem tudjátok, kérjétek meg a boltost, hogy hozzon nektek, de ha ez sem megy meg is rendelhetitek tőlünk.
Végszónak az lesz a legbölcsebb, ha mindenkinek kellemes lapozgatást kívánok, biztos vagyok benne, hogy mindannyian találtok magatoknak
érdekes olvasnivalót.

( főszerkesztő )

A Gyűrűk ura kártyajátékosok ismét gazdagabbak lehetnek egy speciális magyar nyelvű lappal. Ebben a számban találhattok egy magyar nyelven elkészített Szarumán kártyalapot. Ez a lap is, mint az előző, különleges érték, csak korlátozott számban készült, vigyázzatok rá!

Mint azt a bevezetőben már olvashattátok, a Fanfárt nem árúsítják az újságos standokon, ezért csak szerepjáték szaküzletekben és a kiadónál lehet megvenni. Ha a környezetedben nem találsz ilyen boltot, de szeretnéd az újságot, akkor megrendelheted postán is, akár előfizetve, akár csak úgy egyenként a megjelenés után. Lehetőség van a régebbi számok megrendelésére is.
Csak annyi dolgod van, hogy rózsaszínű postautalványon feladod az újság vagy újságok árát a Delta Vision Kft. 1094 Budapest Ferenc krt. 27-es címre, a közlemény rovatba beírod, hogy melyik Fanfár számokat szeretnéd megrendelni.
Ha biztosan nem akarsz lemaradni a többi számról sem, akkor célszerű előfizetned. Adj fel a fenti címre 2760,- forintot az idén még megjelenő 4 számra, a közlemény rovatba írd be, hogy Fanfár előfizetés 2003.
Mi postafordultával elküldjük neked a kért számokat, előfizetés esetén a megjelenés napján. A postaköltséget természetesen mi vállaljuk. Nagyon kérünk, hogy a feladó rovatba a nevedet és címedet olvashatóan, lehetőleg nyomtatott betűkkel írd, különben nem tudjuk kinek adjuk fel az újságokat.

A tartalomjegyzék alapján mindenki eldöntheti, hogy van-e benne olyan cikk ami érdekli, de jó szívvel ajánlhatom minden szerepjátékot és kártyajátékot játszónak, aki szeretne tájékozódni ebben a lebilincselő világban. Biztos vagyok benne, hogy sok kellemes órát szerez az újság átolvasása újra meg újra.

Bevezetés1
DnD novella: Infernó2
DnD: A mágia varázslatos világa: A bárd4
Forgotten Realms: Az elfeledett birodalmak kronológiája II rész8
Engel: Szerepjáték-leírás10
The Lord of the Rings: Mória16
DnD kalandmodul: A Lélekfaló – második epizód20
Guardians: Tippek kezdőknek, haladóknak30
Magic the Gathering: Type 2 paklik analízise34
Magic the Gathering: Onslaught – teljes laplista39
Magic the Gathering: Legions – teljes laplista46
Magic the Gathering: ZoM tollából50
World of Darkness: Egyedül nem megy… Crossover52
VtES: Kombók56
A Gyűrűk Ura szerepjáték: Tolkien sárkányai58
Novella, Paul Kemp: Tett és következmény62
Találkoztunk, A II RPG.HU találkozó68
A Delta Vision kiadó hírei70
Werewolf, Jack háza: kalandmodul72
Vicces dolgok80

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.deltavision.hu/iras/mutat.php?id=271]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához