LFG.HU

HammerTimeCafe
CikkBot
hírekCimkek

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a Chrono Trigger mindennemű előzetes reklámkampány nélkül kiadott PC-s portja gyalázatosra sikerült, mivel a mobilos változatot ültették át különösen igénytelen módon.

A jelek szerint a Square Enix illetékesei belátták, hogy ez a debütálás valóban nem sült el túl fényesen, így közleményben tudatták az érdeklődőkkel, hogy három, nagyobb patch-csel ki fogják javítani a hibákat. Az első javítócsomag elvileg április közepéig meg kell, hogy érkezzen és egyebek mellett a legtöbbet kifogásolt gondot, jelesül, a csúnya és elmosódott grafikát is orvosolja majd.
A bejelentés azonban nem mindenkit nyugtatott meg, mivel sokakat felháborított, hogy a másik két frissítés dátuma nem ismert, hanem csak az „elkövetkezendő hónapok” valamelyikében lesznek kiadva. Ráadásul ez csak megerősíti azokat a véleményeket, hogy a japán vállalatnál a legkisebb mértékben sem törődtek a minőség-ellenőrzéssel, hanem abban bíztak, hogy a patinás JRPG-t gondolkodás nélkül meg fogják venni a rajongók.

Egy dolog azonban biztos: hamarosan kiderül majd, hogy a cég mennyire is gondolja komolyan a csorba kiköszörülését.

chrono-trigger-550x300

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához