LFG.HU

BePe
hírekCimkek

Isaac Asimov Alapítvány-trilógiáját hosszú évek óta meg akarják filmesíteni, ám annak dacára, hogy a Fox, a Warner Brothers, a Sony és az HBO illetékesei is azon voltak, hogy elkészülhessen az adaptáció, a tervezetekből végül semmi sem lett. Azonban az író rajongói most örülhetnek, mivel a Deadline  tájékoztatása szerint az Apple megszerezte a jogokat és elvileg minden akadály elhárult a munkálatok elől.

A sorozatért David S. Goyer és Josh Friedman felel, előbbinek az Acélember mellett a 2014-es Godzillát, illetve a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalát köszönhetjük, illetve a 2019-ben esedékes Terminator-rebootban is benne van a keze. Az utóbbi a Terminátor – Sarah Connor krónikáin túl a 2005-ös Világok harca társzerzőjeként lett ismert.

Azt, hogy pontosan mikor is fogják bemutatni a sorozatot, még nem tudni, ám egyes lapok információ szerint az Apple-nél nem szeretnék, hogy elhúzódjanak a dolgok. Ezért ha nem lesz semmiféle előre nem látható probléma, akár már jövő év márciusában megnézhetjük, hogy hogyan is sikerült a feldolgozás.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához