LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

- Itt látható a South of Watford című brit dokumentumfilm sorozat egyik epizódja az 1980-as évekből, ami azokról a furcsa szerepjátékokról szól. Steve Jackson és Ian Livingstone is feltűnik a képernyőn, hogy elmeséljék az izgága műsorvezetőnek, hogyan is játsszák ezt a játékot. Az epizód további részei a LARP-ról szólnak:

- Ki tudja meddig még 20 dolcsiért elvihető az Interface Zero összes könyve (pdf formában). A csomag ára rendes körülmények között majdnem $200-ra rúg.

GothPunk alias Varga Zsolt készített egy szűk egyórás ismertető videót a Sharp Swords & Sinister Spells című OSR szerepjátékról, ami “fizess, amennyit akarsz” jelleggel szerezhető be itt. Ha Sword & Sorcery rendszert keresel, de a Black Hack túl egyszerű, a Kard és Mágia meg már túl bonyolult, ez lehet a jó választás.

- A Solar Blades & Cosmic Spells az imént megismert Sharp Swords & Sinister Spellshez hasonlóan egy szabálykönnyű OSR szerepjáték, mely egyszerre sci-fi, fantasy, űropera és posztapokaliptikus. Az alábbi kép foglalja össze talán a legjobban. A játék megjelenését az Indiegogón lehet támogatni.

Solar Blades and Cosmic Spells

Videojáték

- Augusztus 18-án indul az Azerothért vívott harc. World of Warcraft: Battle for Azeroth előzetes:

- A Dreamcast két klasszikusa, a Shenmue I és II még idén tiszteletét teszi PS4-en, Xboxon és végre PC-n is. A nyílt világú játékmenet egyik úttörőjeként ismert és a quick time eventek elterjedéséért felelős Shenmue 1999-ben jelent meg először, melyet a folytatás 2001-ben követett. Az idei kiadás HD felbontásban és kortárs kontrollerekkel is játszható lesz.

- Bejelentették a Serious Sam folytatását. A Serious Sam 4: Planet Badassről az idei E3-n fognak részleteket elárulni. Addig az alábbi teaserrel kell megelégednünk.

- Szövevényesnek ígérkezik a Vampyr című videojáték története. Megjelenés június 5-én.

- Az Overkill’s The Walking Dead játékának új előzetesében ismerkedjetek meg Mayával, az ápolónővel, akit a kórházban ért a zombijárvány kitörése…

Film és sorozat

- A Starz úgy döntött, hogy a harmadik évad végével befejezi az Ash vs Evil Dead című sorozatot.

- Deadpool 2 legújabb előzetese több alkalommal is fityiszt mutat a DC filmeknek.

- A Jurassic World: Fallen Kingdom megkapta az utolsó előzetesét a június 22-ei rajt előtt.

- A Venom is kapott egy új előzetest, amiben végre a címszereplő is felbukkan.

- A Bleach című anime alapján is készül egy élőszereplős film.

- A Solo: A Star Wars Story előzeteséből kiderül, hogy Han már fiatal korában sem repült szólóban.

- Ma nincs túl meleg, de a hőmérő mégis 451 Fahrenheitet mutat (már megint).

- Itt A hihetetlen család 2 második előzetese.

- Úgy néz ki, hogy Terry Gilliam hányattatott sorsú, 2000 óta készülgető új filmje idén végre révbe ér. A The Man Who Killed Don Quixote egy öregúrról szól, aki Don Quijoténak képzeli magát, valamint egy reklám szakemberről, akit hű segédjének, Sancho Panzának hisz.

Társasjáték

- Miskatonic University: The Restricted Collection címmel táblás társasjátékot kickstartolChaosium Inc. $25 a beszálló (+ szállítási díj), de lehet csoportos kedvezményeket szerezni.

- A Street Fighter című figurás táblás játék is Kickstarteren kér támogatást.

Street Fighter


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához