LFG.HU

elGabor
hírekCimkek

“Mondják, hogy van valahol a déli erdőségekben egy völgy, amit régóta elfeledtek a városok rövid emlékezetű emberei. Egészen máig létezéséről sem sokan tudtak, s csak a legbölcsebbek hallották hírét elveszett civilizációjának és az itt élő kannibalisztikus félembereknek.
Mal-Bazhár, a felfedező és kalandor visszatérésével mindez megváltozott: valószerűtlen történetei a különös kertrűl és mágikus gyümölcsfáiról sokak figyelmét fölkeltették.
Kik lesznek azok, akik pontot tesznek egy gonoszságba süllyedt nép történetére? Kik találják meg Ladgloun, a varázsló kincseit és a föld alatt rejtőző szörnyetegek rejtett templomát? És végül kik szállnak szembe azzal az erővel, ami (vagy aki?) Mal-Bazhár csapatát is elpusztította?”

A héten jelent meg az első nyomtatásban is terjesztett magyar fejlesztésű d20 kalandmodul, melyet a jövőben remélhetőleg számos amatőr és profi kiadvány követ majd. A 32 oldalas modul, amely 7.-9. szintű kalandozók számára javasolt, A5-ös méretű összetűzött füzet formájában kerül terjesztésre, s már az ország számos szerepjátékos boltjában elérhető. Ára 500 Ft.


A modulból három példány a mai nappal induló kvízjáték keretében kerül kisorsolásra a megfejtők között.

Forgalmazza:
Virtuárium – http://webshop.rpg.hu/rendellink.php?II=4211és Baja, Szeged
Silverland (Budapest)
Domínium Szerepjáték Bolt (Budapest)
Menedék Kártya és Szerepjáték Bolt (Budapest)
Szerepjáték Könyvesbolt (volt Valhalla, Pécs)
Nyíregyházi Szerepjátékbolt (Nyíregyháza)
Miskolc


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.rpg.hu/jatek/kviz]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához