LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

bloodlust4Vasárnap jelent meg a Bloodlust cyberpunk/fantasy képregénysorozat negyedik, egyben fejezetzáró epizódja, amiről először 2011-ben adtunk hírt.

“A Bloodlust 2060-ban, egy alternatív cyberpunk jövőben játszódó képregény. Leginkább harc orientált, de nem hiányoznak belőle a cselszövések és történeti csavarok. Előkelő helyet kapnak a képregény világában a vámpírok és a vérfarkasok is. Rendhagyó módon itt nincs összetűzés a két faj között, sőt a történet alakulásával akár bajtársak is lehetnek. Viszont, hogy ne legyen egyszerű a dolog, a fajon belüli viszályok is elég gyakoriak.

A Föld egy világméretű, ember által okozott katasztrófa után éppen újjáépülőben van. Crywen, ahol történetünk is játszódik, az egyik leggyorsabban fejlődő neopolisz, ami New York romjaira épült. Ez a képregény bemutatja, hogy a romjaiból újjá épített civilizáció is ugyanolyan romlott és mocskos, mint amilyen előtte volt. Az ember nem változik.

A világot az átlagember számára ismeretlen erők mozgatják, néhányan tudnak erről és megpróbálnak harcolni ellene a technika eszközeivel, néhányan meg úgy élik le nyomorúságos életüket, hogy nem is tudnak ezekről a dolgokról.”

A Bloodlust 4. – Seraph megjelenéséről:

A 14. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztiválra jelent meg Bloodlust című magyar szerzői cyberpunk/fantasy képregénysorozatunk legújabb száma, a Seraph című epizód. A történetfolyamunk első nagy fejezetét lezáró képregény ezúttal 32 oldalon jelenik majd meg, ismét wraparound borítóval.

Az új szám tartalmából:

A Bloodlust 4. számában Rachel élete legveszélyesebb küldetésére indul. Mialatt megbízói után kutakodott, rájött az újjászervezett Tisztogatókkal kapcsolatos hazugságokra és kérdőre vonta operátorát, Zero-t. Miután a rejtélyes hacker igazolta a nő sejtéseit, elárulta, hogy az egyetlen kiút mindkettejük számára, ha kiiktatják az őket is megfigyelő Seraph nevű műholdrendszert. Rachel belemegy Zero tervébe és nekiindul, hogy megsemmisítse a Seraph szerverét. A tét nem kicsi: vagy elnyerik a szabadságot vagy a biztos halál vár rájuk.

Megvásárolható:

Közvetlen a szerzőktől, illetve a Fantasmania bemutatótermében (1082 Budapest, Üllői út 66/c), valamint a geekparadise.hu webshopban.

További infók:
https://www.facebook.com/bloodlustcomics/
http://www.bloodlust.hu

Kedvcsináló videó a Seraph című képregényhez:
https://www.facebook.com/bloodlustcomics/videos/1522447997802805/

További adatok:
Cím: Bloodlust #4 – Seraph
Szerzők: Fábián Péter, Kozmajer Viktor
Ár: 1600 Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: 32 oldal
Megjelenés: 2018.05.13. (14. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál)

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához