LFG.HU

Garaboncias
hírekCimkek

Elkészült a várva-várt magyar D&D szerepjátékos fanzin legelső száma, amely stílusosan a fogadókat választotta tematikának, a fantasy szerepjátékok elengedhetetlen tartozékát.

A  Húszoldalú szerkesztősége a facebookos Magyar Dungeons & Dragons Közösség néhány lelkes tagjából verbuválódott össze, az első szám szerzői pedig egy előzetes felhívásra küldték be saját anyagaikat. Ezúton is köszönet mindenkinek, aki hozzájárult az elkészültéhez! Reméljük, a beküldők száma kiadványról kiadványra nőni fog!

Fontos hangsúlyozni, hogy ez bizonyos értelemben egy próbaszám, és semmilyen grafikai elem, formátum vagy elrendezés nem végleges benne, a továbbiak során még sok minden változhat, csiszolódhat, elsősorban a beérkezett észrevételek alapján.

Apropó észrevételek: az egyes cikkek kapcsán sok szerző hálás lenne érte, ha kaphatna visszajelzést a munkájáról, hiszen ezek nem a szerkesztőségünket, hanem őket segítik elsősorban.

Ami meg a kiadványt illeti, kis türelmet kérünk az esetleges kifogásolnivalók miatt, igyekszünk menet közben kinőni a gyermekbetegségeinket.

A tartalomból: elméleti alapozások, fogadó-leírások és NPC-k, kalandötletek, receptek szörnyvadászoknak, kocsmanóták, MapHammer-térkép, épületrajz, D&D klubok, Hősök Hajnala tábor, Kockák és Sárkányok!

Rajongók készítették rajongóknak, fogadjátok szeretettel!

Az ingyenes kiadvány pdf-formátumban letölthető a képre kattintva.

HuszoldaluIe1szBorito

Klikk a képre a letöltéshez

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához