LFG.HU

taverna
CikkBot
hírekCimkek

A Black Geyser: Couriers of Darkness egy izometrikus nézetű, csapatalapú, egyjátékos, valós idejű számítógépes szerepjáték, melyet olyan nevek inspiráltak, mint a Baldur’s Gate vagy az Icewind Dale. Az újabb játékok közül talán a Pillars of Eternity és a nemrég megjelent folytatása, a Deadfire hasonlít rá a leginkább.

A játék cselekménye Yerengal világában játszódik, ezen belül Isilmerald királyságában. A nép körében káosz és kétségbeesés uralkodik. A királyságot ugyanis valami sokkal szörnyűbb érte, mint egy démon vagy élőholt invázió: a kapzsiság és irigység átka. Mint játékos, játszhatunk mi is kapzsi módon, rontva ezzel az átkot a birodalmon (hogy végül a keletkező káoszban a zavarosban halászhassunk). A másik véglet az, hogy nagylelkű hősként küzdünk vélt és valós ellenségeinkkel a káoszba torkolló birodalomban.

A játék a Kickstarter oldala szerint várhatóan 2019 augusztusában kerül a piacra. Windows, Mac és Linux platformokra lesz elérhető a Steam és GoG áruházon keresztül. A GrapeOcean Technologies által indított kickstarter már elérte az első célösszeget, de a kampány folytatódik, hiszen bőven van még lehetőség a további kitűzött célokban!

További információk a Kickstarteren érhetők el a játékról.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához