LFG.HU

celsior
hírekCimkek

…üdvözlet az olvasónak,

Terveztem, hogy írok néhány szót a lassan woodstocki méreteket öltõ, n+1 -edik Leányfalui Happeningrõl (az igazat megvallva, három után elvétettük a számolást, akár az ecceri számadó – és az sem tavaly volt).
Ezúttal az Aurin Gárda irodalmárai /aurin.hu/ a Cherubion írói /cherubion.fantasya.hu/ Ynev írói, szerepjáték- fejlesztõi és Kreatív Kommandója (Max, Buttinger, Vígh), valamint a Cohors Scriptorium /scriptorium.rpg.hu/ továbbá az rpg.hu és a fantasya.hu mûködtetõi és látogatói egyaránt képviseltették magukat, nota bene, egy rövid idõre felbukkant MrX is.

Már éppen nekifogtam volna, hogy megírjam a lobogó bográcstüzek fölé tornyosuló Tom, a vörösborban úszó nappali, a kisszobából behallatszó 3D mestermûvek audioeffektjei, éjszakai szalonnaégetés és hajnali napfogyatkozás élménykavalkádját, mikor megérkeztek kedvelt behemótunk, Stöki fotói.
A kínaiak szeint egy kép többet kifejez, mint ezer szó.
Én hiszek nekik.

Celsior.

PS: köszönet mindenkinek, aki eljött. Mindig is Ti tettétek a Leányfalui találkozókat fogalommá.

(A hír másik apropója, hogy ezentúl hetente bővülni fog a Galéria mozifilmek plakátjaival és más, rpg.hu-hoz köthető találkozók (WebChat, Trónbitorló, Thrillion Kincsei, stb) fényképeivel is. A héten a Szörny Rt és Ice Age plakátok és windows hátterek kerültek még sorra. – BePe)


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://galeria.rpg.hu]
[http://forum.rpg.hu/index.php?s=&act=ST&f=102&t=1828]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához