LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szombaton rendezték meg a Star Trek Las Vegas című eseményt, mely tartogatott egy jó nagy meglepetést (már azoknak, akik nem hittek a pletykáknak). Az utolsó pillanatokban Alex Kurtzman, a CBS Star Trek sorozatokért felelős producere jelent meg a színpadon, akit nem sokkal később Sir Patrick Stewart is követett, hogy bejelentse, visszatér egy új Star Trek sorozatban Jean-Luc Picard szerepében.
Az új nemzedék című sorozat, melyben Stewart az Enterprise–D kapitányát alakította, 1994-ben ért véget, a Nemezis mozifilmet pedig 2002-ben mutatták be. Bármelyiket is nézzük, jó ideje nem láttuk már Picard-t új kalandban.

Ami azt illeti, a 2005-ben befejezett Enterprise óta semmilyen Star Trek sorozathoz nem volt szerencsénk egészen a tavalyi Discovery-ig. Az eredeti Star Trek sorozat előzményeiről szóló széria kapott hideget és meleget is, sőt még konkurenciát is a Seth MacFarlane-féle Orville képében. Érthető, hogy a készítők most a legnagyobb ütőkártyát teszik az asztalra.
Szerencsére nem előzményről, remake-ről vagy rebootról beszélünk, ami azt is jelenti, hogy a Nemezis óta ez lesz az első olyan Star Trek produkció, ami az eredeti idővonalat folytatja.

A bejelentésről felkerült egy videó a YouTube-ra, melyet az egyik néző rögzített. Ezt alább megnézhetitek, ide kattintva pedig elolvashatjátok, mit osztott meg Patrick Stewart a Twitteren az üggyel kapcsolatban.

Jó idők jönnek a trekkie-k számára, mert emellett a Discovery (és az Orville) is folytatódik, és azt is csiripelik a madarak, hogy egy animációs Star Trek sorozathoz is szerencsénk lesz a közeljövőben.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához