LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Megjelent a már több, mint két éve korai hozzáférésben lévő We Happy Few végleges verziója.
A Compulsion Games PC-n, PS4-en és Xbox One-on is elérhető játékban máshogy alakult a második világháború, mint a mi valóságunkban, így a briteknek egy közelebbről meg nem nevezett, borzasztó dolgot kellett megtenniük annak érdekében, hogy lerázzák magukról a nácik rabigáját. Ez a cselekedet azonban olyannyira szörnyű volt, hogy a félresikerült kísérlet után kényszerűségből Wellingon Wells szigetén élő lakosok többsége egyszerűen képtelen szembenézni a rettenetes múlttal.

Emiatt más megoldás híján egy Joy nevű, az emlékeket elnyomó, egyben kellemes hallucinációkat okozó, de a fogyasztó személyiségét eltorzító drogon élnek, és kötelezővé tették a szer fogyasztását.
Sőt: ha valakiről kiderül, hogy nem szedi a nem csak tablettaként bevehető, hanem az ételekbe, és a vízbe is adagolt anyagot, akkor az közellenséggé válik, és vétkéért bárki szabadon megölheti.

Az általunk irányított karakterek a „downer”-eknek nevezett, a kábítószer bevevését megtagadó üldözöttek közé tartoznak, céljuk pedig az, hogy a lehető legkevesebb feltűnést keltve, végszükség esetén akár egy kisebb dózisnyi Joy-t is elfogyasztva elmeneküljenek az összeomlás felé tartó vidékről.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához