LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Helyszín: Művelődési Ház Füzesabony – Rákóczi út 50, Füzesabony, 3390
Időpont: 2018. október 6. 10:00–17:00

fuzesabony

Szeretettel meghívunk mindenkit október 6-án Füzesabonyba az első körben megrendezésre kerülő Terepasztalos Találkozóra!

Szeretnénk létrehozni egy olyan rendezvénysorozatot, mely egyrészt színesítheti a régió rendezvény-kínálatát, másrészt megfelelő alkalmat biztosít a játékon kívüli összejövetelre is a közösségnek. Emellett szeretném népszerűsíteni a hobbit, eljuttatni azokhoz is, akik nem tudnak a létezéséről.

Miért Füzesabonyban csináljuk meg ezt elsőnek? Talán kisebb tanulópénzt és egyszerűbb kezdést jelent. Szeretnénk felmérni a rendezvényben rejlő lehetőségeket, és remélhetőleg a tapasztalatok alapján más városokban is csinálhatunk a későbbiekben hasonló eseményeket.

A programokba igyekszünk változatosságot vinni.

Lesznek bemutatók (Blood Bowl, Kings of War, Afterlife, Alien vs Predator, Warhammer 40k, Warmachine / Hordes, Age of Sigmar). Itt a rendezvény résztvevői nem csak megtekinthetik, de ki is próbálhatják a játékokat!

Lesz börze, BitShoping néven. Számos játékosnak van rengeteg felesleges alkatrésze, figurája, diorámája, és mindenféle felhalmozott dolog, melyek itt egyszerűen cserélhetnek gazdát és könnyen találhatnak olyat is a nézelődők, ami abban a pillanatban ad ihletet egy-egy projekthez.

A helyszín festés terén két kihívást is nyújt, az egyik Keleti festőverseny, melyen mindenki nevezheti legszebb, legigényesebb figuráit, járműveit és diorámáit, hogy megmérettesse munkáit az igazi profik között!

Emellett lesz Pamacs Puli Festőverseny, mely még nincs kihirdetve, de annyit elárulhatunk, hogy itt helyben, a rendezvény ideje alatt festett figurákkal lehet versenybe szállni majd!

Mindemellett, Mad Mek Shop néven futó konverziós versenyben is három kategóriában lehet nevezni. TTQ festés követelmény, de az elbírálást nem befolyásolja! Itt bármilyen olyan alkotással lehet nevezni, ami valami módon átalakított, módosított, szóval nem egy gyári figura/gép.

Jelen lesznek a hobbihoz kapcsolódó boltok is, csak hogy kettőt említsek példának okául: a szegedi Tesseria, a fehérvári Főnixcsarnok.

Várunk minden érdeklődőt!

FB esemény: https://www.facebook.com/events/599137873753442/

 

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához