LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Kickstarteren a Things from the Flood szerepjáték, mely a Tales from the Loop közvetlen folytatása. 10 évvel később járunk, a ’90-es években, a történetek főszereplői pedig már nem vagány kiskölykök, hanem kamasz tinédzserek.

Things from the Flood

- A decemberi Hősök Hajnala találkozóról már tudtok, de előtte még még ellátogathattok a november 24-ére tervezett Kalandorok Társasága találkozóra is. A tematikát ezúttal a Kard és Mágia szerepjáték köré építik a szervezők, ami idén ünnepli megjelenésének 10. évfordulóját. A mesélni vágyók már most jelentkezhetnek.

- Október 16-án indul a Savage Worlds alapkönyv új kiadásának Kickstarter-kampánya. Az új verzió címe Savage Worlds: Adventure Edition lesz. A gyűjtéssel majdnem egy időben fog megnyílni a SWAG, avagy a Savage Worlds Adventurer’s Guild, ahol bárki közzéteheti rajongói munkáit, melyet akár pénzért is terjeszthet. Emellett kicsit megreformálják a licencelési lehetőségeket. Ebben a hivatalos közleményben olvashattok ezekről részletesen.

Videojáték

- Az eredetit tiszteletben tartó, ugyanakkor komoly átalakító műtéten átesett, új Resident Evil 2 kapott egy sztori előzetest. Vigyázat! Nyugalom megzavarására alkalmas jelenetek.

- Októberben elején fog megjelenni a Space Hulk: Tactics, melyből egy génorzókat bemutató videó jelent meg a héten:

- Ha valakit érdekel, hogy milyen a Call of Cthulhu videojátékkal játszani, az nézze meg az alábbi előzetest, de készüljetek fel egy-két Sanity próbára! A videó elején emlegetett korábbi gameplay videó itt érhető el.

- Van itt még egy látványos jelenet a Project Awakening (munka?)nevű játékból. A videón kívül nem sokat lehet tudni a játékról, de annyi biztos, hogy PlayStation 4-re tervezik megjelentetni.

- A Sony sem akar lemaradni a minikonzol vonatról. PlayStation Classic névvel decemberben fog megjelenni a mini PS, melyre 20 játék lesz telepítve. A teljes lista még nem ismert, de a következők már biztosak: Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3 és Wild Arms.

Film és sorozat

- A Netflix élőszereplős Avatar sorozaton dolgozik. Az alkotók Aang és barátai jól ismert történeteit fogják feldolgozni, és az eredeti animációs sorozat két atyja, Michael Dante DiMartino és Bryan Konietzko is benne van a buliban. Nem tudom, hogy erre szüksége van-e a világnak, de pénz beszél (kutya ugat).

Aang Avatar

- Október 7-én indul a 11. Doctor Who évad. Itt a legújabb előzetes:

- Ralph november vége felé fogja lezúzza a netet. Itt a Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 legfrissebb előzetese:

- Itt a Bumblebee második előzetese, melyben mások mellett Optimus fővezér és Sokkoló is felbukkan. A filmet decemberben fogják bemutatni, és jobbnak ígérkezik, mint a Bay-féle filmek.

- Szintén karácsony előttre időzítve fog (újra) megérkezni a világ legvarázslatosabb nevelőnője. Itt a második Mary Poppins Returns előzetes.

- A Végtelen háború folytatása előtt, márciusban még gyorsan megismerkedhetünk Captain Marvellel:

Egyéb

Nem sokkal ezelőtt Kleinheincz Csilla, Moskát Anita és Sohár Anikó beszélt a fantasy irodalomról az M5 Új idők új dalai című műsorában. Ha elszalasztottátok, itt megnézhetitek az adást.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához