LFG.HU

Biri
hírekCimkek

A két torony DVD-ből most csak két (és fel) változat lesz, de ezek is természetesen jók lesznek. :-) Az egyik a két lemezes (standard), a másik pedig négy lemezes (collector`s edition) lesz. Egyelőre nincs hír a 4 lemezes extended editionről, lehet, hogy az nem is lesz. R1-ben a két lemezesből is két változat lesz, szélesvásznú, és fullscreen (4:3), de remélem hozzánk csak a szélesvásznú fog eljutni.

Aktualitását az adja a hírnek, hogy a két lemezes hamarosan megjelenik.
Június 30-ra volt először betervezve, de aztán augusztus 26-ra tolták el. Ezen a változaton is lesznek extrák, mint például a werkfilm, interjúk, 10 perc a Király visszatér forgatásáról, az azonos nevű (Két torony) játék bemutatója, és pár egyéb apróság.

A négy lemezes november közepén (pontos dátumot nem lehet tudni, de 18-ra tippelnek több helyen is) jön ki, és ismét jelentősen ki lesz bővítve. A belepakolt jelenetektől 222 percesre fog duzzadni a mű. Több olyan jelenet is lesz benne, amiben Gollam is szerepelni fog (sokak örömére), mert néhány jelenetet nem tudtak időre elkészíteni vele.
Lesznek új Pippines jelenetek, és a szurdokbeli csata is hosszabb lesz, mert azt a korhatár-besorolás miatt kellett megkurtítani. Természetesen extrák is lesznek rajta bőven, és a doboza is szép lesz, ami leginkább az első rész collector`s editionjahoz fog hasonlítani, vagyis szép nagy dobozban lesz. Hogy a DVD-k mellé meg mi fog kerülni esetlegesen, kis ráadásnak, arról sem lehet többet megtudni.

Több helyen is megnézhető a DVD-k menüje, illetve a DVD tv-reklámja, sőt, állítólag még a collector`s edition doboza is kint van valahol (én még nem láttam), de azért a lenti helyeken a legjobb keresgélni, mert minden egy helyen megtalálható:

http://lordoftherings.net/

http://www.theonering.net/


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://lordoftherings.net/]
[http://www.theonering.net/]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához