LFG.HU

GamesKút
hírekCimkek

A Gameskút Kft jelenti, hogy elkészült a Shuluri Viadal társasjáték. Immár játszható, és kipróbálható lesz az egervári I.M.O.L.A szerepjáték táborban augusztus 17-én.

A fejlesztők a korábbi kérdéseket és kéréseket figyelembe véve lehetővé tették, hogy az általuk felállított egyforma kezdőcsapatok mellett, a játékosok maguk is összeállíthassák saját csapataikat. Így most öt féle szabadon választható gladiátor, négy féle számszeríjász és boszorkánymester (ebből három specialista), valamint nyolc tőrvető kerül a játékba. Ezek a karakterek különböző harcértékekkel és képzettségekkel rendelkeznek, a gladiátorok ezen felül eltérő fegyverzettel is. A boszorkánymesterek közel harminc varázslatot használhatnak, és tizenhat különféle csapda kerülhet az aréna homokja alá, hogy megkeserítse az arrajáró életét.

Az egyszerű alaprendszert opcionális szabályokkal egészítették ki azok számára, akik a játék megismerése után a szerepjátékhoz hasonlóbbá szeretnék tenni maguknak az élményt, és nem sajnálják az időt egy kis plusz számolgatásra.

A játék másik felén, amelyik jó lehet arra, hogy egész szerepjátékos csapatok mérkőzzenek meg egymással, még folyik a munka, ezért erről csak néhány gondolat állhat most itt.
A játék készítői nem szeretnék módosítani és javítgatni a M.A.G.U.S szerepjáték szabályait, ezért egy olyan rendszert dolgoznak ki, amiben minden csapatok a megszokott ELSŐ TÖRVÉNYKÖNYV, vagy ÚJ TEKERCSEK által leírt módon játszhatnak, saját karakterük minden képességét kihasználva. Ezt a játékot a Shuluri Viadal részletesen leírt szabályai fogják segíteni, valamint egy olyan manőverpontos rendszer, ami könnyedén illeszthető a szerepjátékhoz, és lényegesen szabadabb, mint amelyik a társasjátékos verziót irányítja.
A játékhoz folyamatosan készülnek a grafikák, némelyik hamarosan látható is lesz, itt most a boszorkánymester figuraterve áll.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.gameskut.hu/jatek/hu/belep.htm]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához