LFG.HU

strato
hírekCimkek

“Szerettem volna egy olyan kalandregényt írni, amely megdobogtatja a hozzám hasonló játékosok és anime rajongók szívét. A történet egy poszt-apokaliptikus western világban játszódik, ahol magányos törvényen kívüliek, a hatalom végrehajtói és egy mindenre elszánt zsoldossereg küzdenek az életben maradásért.
Egy nagyszájú útonálló lány, aki véres pengéjét a vállán nyugtatja és egy fásult kalandor, aki új reményt lát a váratlan találkozásban. Ők ketten kalandos útra kelnek a jövő felperzselt tájain, hogy elégtételt vegyenek régi ellenségeiken. A történetem lelke a két hős kapcsolata, akik folytonos civakodás és kalandok közepette mind közelebb kerülnek egymáshoz, azonban a múltjuk terhes emlékei megrontják a jelenüket is. Vajon Yuko felül tud kerekedni a bosszúvágyán társa javára?”
- Martin Kay

Még tavasszal készítettem egy interjút Martin Kayjel a készülő regénye kapcsán. Az Eastern egy videojátékos és anime ihletésű poszt-apokaliptikus western regény, amelynek a megjelenéséről akkor még csak annyit tudtuk, hogy várhatóan még az idén fog bekövetkezni. Jelen cikkem apropója, hogy kiderült a pontos dátum, amihez kapcsolódóan lehullott a lepel a könyv végleges borítójáról és néhány további dologról is.

Eastern boritó

Az Eastern tehát október 20-án fog debütálni a MondoCon rendezvényen, az utána következő héten pedig országosan kapható lesz a nagyobb könyvesboltokban.

A szombati rendezvényen lehetőség lesz arra is, hogy a készítőktől első kézből hallgassuk meg a regény születésének részleteit. A MondoCon kis színpadán 14 órától Martin Kay és Megyeri “NAKA” Manó illusztrátor fognak beszélgetni a történet eredendő koncepciójáról, az alkotás fázisairól és viszontagságairól, valamint az illusztrációs munka kihívásairól.
Az esemény részletei a Facebookon olvashatók. A helyszínen természetesen könyvvásárlásra és dedikálásra is lesz lehetőség.

Végül álljon itt a regény videó előzetese is, melyről a szerző az alábbit írta:
“Nakával másfél hónapunkba telt, mire összedobtuk a mozit. Lehet, garázsprojekt szaga van, de az egész regény ennek a szellemében készült. A szinkronhangokat is úgy vadásztuk össze a Facebookon. :) Remélem, tetszeni fog!”


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához