LFG.HU

strato
hírekCimkek

“- Érdekes… Eddig úgy tudtam, hullaként pont ugyanannyit érek, mint két lábon – sandított át a tűz fölött Yuko. – Vagy talán hencegni akarsz a szerencséddel, fejvadász?”
Egy nagyszájú útonálló lány, aki véres pengéjét a vállán nyugtatja és egy fásult kalandor, aki új reményt lát a váratlan találkozásban. Ők ketten kalandos útra kelnek a jövő felperzselt tájain, hogy elégtételt vegyenek régi ellenségeiken.

Még tavasszal készítettem egy interjút Martin Kayjel a készülő regénye kapcsán. Az Eastern egy videojátékos és anime ihletésű kalandregény, amelynek a megjelenéséről akkor még csak annyit tudtuk, hogy várhatóan még az idén fog bekövetkezni. Jelen cikkem apropója, hogy kiderült a pontos dátum, és egyúttal a végleges borítóról is lehullott a lepel. Nem is kertelek tovább, elétek tárom mindkettőt:

Az Eastern október 20-án fog debütálni a MondoCon rendezvényen, az utána következő héten pedig országosan kapható lesz a nagyobb könyvesboltokban.

Eastern boritó

Martin Kay alkotói oldalán elolvasható a könyv fülszövege is, illetve egy nyereményjáték is elérhető. Akit érdekelnek a regény elkészülésének részletei, vagy szeretne egyetlen hozzászólással dedikált példányt nyerni, az bátran kattintson át!

Idézet a szerzőtől:
“Szerettem volna egy olyan kalandregényt írni, amely megdobogtatja a hozzám hasonló játékosok és anime rajongók szívét! Egy poszt-apokaliptikus western világban játszódik, ahol magányos törvényen kívüliek, a hatalom végrehajtói és egy mindenre elszánt zsoldossereg küzdenek az életben maradásért.
A történetem lelke a két hős kapcsolata, akik folytonos civakodás és kalandok közepette mind közelebb kerülnek egymáshoz, azonban a múltjuk terhes emlékei megrontják a jelenüket is. Vajon Yuko felül tud kerekedni a bosszúvágyán társa javára?”

A lényeg még egyszer, egyetlen képen összefoglalva:

Eastern @ MondoCon


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.