LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Október 26-án megérkezett a Red Dead Redemption 2. Bár a MediaMarkt holland oldalára felkerült, hogy az alkotás 2019. december 31-én PC-re is megjelenik majd, jelenleg még nem tudni, hogy lesz-e számítógépes port. Így jelenleg csupán annyi biztos, hogy a PS4 és az Xbox One tulajok fogják tudni kipróbálni a régóta várt alkotást.
Az új felvonás egyébiránt nem egy folytatás, hanem előzményjáték lesz. Kalandjaink 1899-ben játszódnak majd, és a 2010-es Read Dead Redemption-ben is fontos szerepet játszó, itt még egyben lévő Van der Linde banda lesz az események középpontjában. Mi a szedett-vedett haramiákból álló csapat vezérének, Dutch van der Linde-nak az egyik legközelebbi bizalmasát, Arhur Morgan-t fogjuk alakítani.

Emberünk helyzete nem könnyű, mivel a hatóságok mindent megtesznek, egyre erőszakosabbá váló banda tagjait fellógassák, és emiatt a törvényen kívüliek között felüti a fejét a viszálykodás. A pontos játékmenet java jelenleg még hétpecsétes titok, de az ígéretek szerint a hozzávetőlegesen hatvan órányi kikapcsolódást kínáló kampány mellett megannyi hol békés, hol pedig veszedelmes mellékfeladatot is elvégezhetünk majd. Így csakis rajtunk fog múlni, hogy békés marhapásztorként, a pénzért bármire képes fejvadászként, vagy hitvány rablóként teszünk-e szert némi mellékesre. Ezen kívül nem csak külső, hanem belső nézetből is lövöldözhetünk majd, és ha nem akarjuk, hogy a becsületes polgárok az orrukat befogva, szitkokat szórva meneküljenek előlünk, néha érdemes lesz lemosnunk magunkról az út porát.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához