LFG.HU

wex
mesélőknekCimkek

Idén november 1-3. között Szigetszentmártonon került megrendezésre a Magyar Dungeons & Dragons Közösség Őszi D&D Találkozója. Az érdeklődők kétnapos és egynapos kalandok között válogathattak. Az Atyáink öröksége egy DnD 5E kaland 6. szintű karakterek számára, mely a két nap alatt lejátszható kalandok egyike volt.  A táborban négy játékos ült le egy asztalhoz és a karaktereik (egy conquest paladin, egy forge cleric, egy bárd és egy sorcerer/warlock) sikeresen vették az akadályokat.

A történet

Danderon-Shanor népe lázasan készül a fekete mágus legyőzésének ötvenedik évfordulójának ünnepére. Sok érdeklődő utazik a szigetre, hogy részt vegyen a vásárral egybekötött mulatságon és hogy megtekintse az egykori csata helyszínét. A Kardok Tengerén portyázó kalózok a megélénkült hajóforgalom miatt egyre gyakrabban merészkednek a sziget közelébe, hogy az óvatlanokat kirabolhassák, de az esemény számos szerencsevadászt és kalandozót is a szigetre vonzott.
A város megannyi attrakcióval készül: kirakodó vásár, mutatványosok és egzotikus ételek mellett az a szóbeszéd járja, hogy az egykori csata egyes jeleneteit is újra átélhetik a résztvevők.
A játékosok karakterei régóta kergetnek egy gonosztevőt? Még az is előfordulhat, hogy erre a szigetre vezetnek a nyomok! A csapat varázslója varázstápot szeretne venni a famulusának? A szigeten rendezett vásáron biztos megtalálja a ritka eledelt.

A modul PDF formátumban letölthető itt.

Klikk a térképre és az NJK képekre a nagyobb felbontású verziókhoz!
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához