LFG.HU

taverna
CikkBot
hírekCimkek

Az idei BlizzCont szokás szerint rengetegen várták, mivel felröppenő pletykák szerint a Blizzardnál a hagyományok jegyében igen komoly meglepetésekkel készültek a jeles alkalomra. Ám az esemény, melyen egyebek mellett a Warcraft 3 felújított változatát is bejelentették, összességében többet ártott a vállalatnak, mint használt.

Ennek oka, hogy a Diablo 4 érkezésében reménykedőknek az új epizód helyett a kínai NetEase-zel közösen jegyzett, mobiltelefonokra és iPad-re szánt Diablo Immortallal kellett beérniük. Ez hallatlanul felbőszítette a a PC-s felhasználókat (akiknek a stúdió az eddigi sikereit főleg köszönhette), hiszen az efféle spin-offok jellemzően nem a minőségükről ismertek. Beszédes, hogy az elképesztően negatív reakciók miatt újra-feltöltött, és ezzel másodszorra is tiszta lappal induló trailer alatt kevés dicsérő szót olvasni, továbbá húszezer tetszik-értékelésre 525 ezer nem tetszik jut.

A Blizzard tehát sikeresen magára haragította a többet váró rajongókat, és a helyzet pikantériája, hogy a Kotaku információ szerint a cég illetékesei valóban azt tervezték, hogy bejelentik a sokak által várva várt folytatást. Ám, mivel az elmúlt pár év során két különböző változat fejlesztését hagyták abba, úgy döntöttek, hogy csak akkor állnak majd a nyilvánosság elé, ha sikerül a tető alá hozniuk valamit, amin már nem fognak érdemben változtatni. Ez azonban komoly hibának bizonyult.

Ti mit gondoltok a Diablo Immortal-ról?


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához