LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Vámpír buli- Az Onyx Path Publishing elindította az első Vampire V5 vonatkozású Kickstarter-gyűjtését, melynek célja a Chicago By Night című setting kiegészítő friss változatának kiadása. A beszálló $25 a pdf, $35 a PoD és $50 a kemény borítós nyomtatott példányra.

- A D&D eladások ismét 30%-os bevételnövekedést produkáltak az előző évhez képest. Ez már sorban a negyedik ilyen év, nyilatkozta a GeekWire-nek Chris Cocks, a WotC elnöke.

- Sajnos John Wick nem tudott hasonló sikereket elkönyvelni, így az EN World értesülései szerint kénytelen volt a cégétől minden alkalmazottját elbocsátani. A 7th Sea 2. kiadásához beígért 12 kiegészítőből eddig 7 jelent meg. Wick feltett szándéka a többit is kiadni, de ezek megjelenése így várhatóan nem keveset csúszni fog. (Aki szeretne többet megtudni a 7th Sea második kiadásáról, az itt elolvashatja Shiwo ismertetőjét.)

- Még két napig be lehet szállni a Savage Worlds Adventure Edition srtetch goalokkal felhizlalt Kickstarterébe.

- Ha a majd’ 700 oldalas Zweihänder szerepjátékból neked is jól jönne egy néhány oldalas szabálykivonat, akkor ne keress tovább! Ynas_Midgard alkotása “fizess, amennyit akarsz” jelleggel szerezhető be itt.

- Aki siet, az még elcsíphet két Shadow of the Demon Lord csomagot a Bundle of Holdingnál.

Videojáték

Az előző héten volt a BlizzCon 2018. A Diablo-féle fiaskóról olvashattatok már. Itt a többi:

- Jövőre jön a Warcraft III Rema… izé, Reforged.

- November 18-ig ingyen zsákolható a Destiny 2 alapjáték a Battle.neten. Úgy tűnik, nagyon kis létszámú a játékosbázis, hogy ezt meglépték. Állítólag a Forsaken című új kiegészítővel együtt már egész pofás a játék (de az persze nem jár ingyen).

- Az Overwatch új hőse Ashe, akinek, mint az alábbi videóból kiderül, McRee-vel van némi rendezetlen számlája:

Evezzünk el a Blizzard vizeiről:

- Itt a Battlefield V utolsó előzetese a kiadás előtt. Jelenleg csak az Origin Access Premier szintjével bírók játszhatnak a játékkal, de 20-ától világszerte mindenki beszállhat a lövöldébe.

- A hétvégén volt az X018, a Microsoft show-á duzzasztott videojátékos hírösszefoglalója. Itt megnézhetitek a teljes műsort. Amellett, hogy az Xbox kap egér és billentyűzet támogatást, én csak annyit emelnék ki belőle, hogy az InXile Entertainment (Bard’s Tale, Wasteland) és az Obsidian Entertainment (Neverwinter Nights 2, Pillars of Eternity) is csatlakozott a Microsoft nagy boldog családjához. Felemásak az érzéseim ezzel kapcsolatban, bár tény, hogy mindkét játékfejlesztő brigádnak jól jön egy pénzügyi védőernyő, szóval reméljük, hogy mindenki számára előnyös lesz ez a kapcsolat.

- Jövő keddig még elérhető a Humble Warhammer Bundle! Van benne Fantasy és 40k is, szóval én csak annyit tennék hozzá, hogy WAAAGH!

- Megjelent a Call of Cthulhu videojáték. Őrület!

Film és sorozat

- Itt a True Detective 3. évadának legújabb előzetese.

- A Disney streaming szolgáltatásának nemes egyszerűséggel Disney+ lesz a neve. A hivatalos közlemény szerintThe Mandalorian című Star Wars sorozat mellett a Rogue One hőséről, Cassian Andorról is készülni fog egy sorozat, valamint a Marvel Cinematic Universe is bővülni fog egy Loki-sorozattal (Tom Hiddleston főszereplésével). A pletykák szerint tervben van egy Scarlet Witch, valamint egy Bucky+Falcon kalandjait feldolgozó sorozat is.

- Itt egy újabb videós emlékeztető arról, hogy januárban vár ránk az Iron Sky: The Coming Race bemutatója.

A kis kedvenceknek titkos élete 2 első előzetesében Max állatorvoshoz megy. A macskák különösen szórakoztatók. :)


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához