LFG.HU

Szukits kiadó
hírekCimkek

Stephani Perry: Resident Evil 2

Azt hitték, vége…
A tudósokból és nehézfiúkból álló STARS-osztag tagjai megkönnyebbülten fellélegeztek, amikor sikerült megsemmisíteniük a zombik, és a pusztításra tenyésztett mutánsok központját. Azt hitték, a Borzalmak Kastélyának felrobbantásával megszűnt a probléma forrása.
Tévedtek.
A gonoszság már elburjánzott, indái behálózták az országot, talán a világot is. Egy másik STARS-kommandó vezetője szörnyű összeesküvés nyomaira bukkan, és megtalálja a förtelem új központját. Csapatot toboroz, és elindul a szigetre, ahol egy eszelős tudós rettenetes lényeket teremt.
Mutáns cápák, elfajzott kutyák, és a parancsokat eleven gépként teljesítő zombik… A jól képzett harcosok ezeket még le tudnák győzni, ám a mutációt okozó vírus támadását nem védhetik ki.

Stephani Perry – több Aliens-kötet szerzője – új regényében folytatja a CAPCOM világsikert aratott videojátékából készült történetet.


Tripla akció

Mátrix, Mátrix: Újratöltve, Mátrix: Forradalmak
X-Men, X-Men 2
Terminator, T2: Az ítélet napja, T3: A gépek lázadása

A könyv, amit az olvasó a kezében tart, egyfajta tisztelgés három, mára már klasszikussá vált film és folytatásaik előtt. Ez a gazdagon illusztrált útikalauz bevezet a Mátrix, az X-Men és a Terminator színfalai mögé: látványos oldalakon elevenednek meg a helyszínek, a kosztümök, a maszkok, bemutatkoznak a rendezők, az írók, és a színészek. Mindezt számos interjú egészíti ki, melyekben látvány- és jelmeztervezők, trükkmesterek, harcművészek és sokan mások beszélnek munkájukról, s mindarról a számtalan kihívásról, amelyet a film készítése jelentett számukra. A könyvben az ötlet születésétől a tervezésen át a forgatásig szinte mindenről olvashatunk, így egyedülálló bepillantást nyerhetünk a nagy hármas készítésébe. A rengeteg információt több mint 200 exkluzív fénykép és rajz színesíti.