LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Az utóbbi időben egyre több pletyka olvasható arról, hogy állítólagos bennfentesek szerint min is dolgoznak az Arkham-szériával komoly népszerűségre szert tett Rocksteady szakemberei. Tavaly ősszel például az röppent fel, hogy egy, az Igazság Ligájának kalandjai körül forgó címen ügyködnek. Év vége fele ellenben arról suttogtak a jól értesültek, hogy egy Supermanre fókuszáló játékra számíthatunk majd a csapattól – igaz, ezt végül maguk az érintettek cáfolták.

A legfrissebb információk szerint azonban szó sincs új hősről: a cégnél nem kívánnak szakítani Gotham védelmezőjével, így következő játékuk az elvileg október-november körül érkező Batman: Arkham Crisis lesz. A tizenkét, egy-egy órányi kikapcsolódást nyújtó fejezetre osztott játékban egy, a GTA 5 térképénél is nagyobb, szabadon bejárható világban tehetünk majd rendet.
Emellett, ha igaz a hír, a napszakok is változni fognak, több és izgalmasabb mellékküldetéssel tehetjük majd magunkat próbára, illetve a Batwing néven futó repülőgépnek is komolyabb szerepe lesz, mint korábban.

Érdemes megjegyezni, hogy a WB Montreal háza táján is egy hasonló alkotást kívánnak tető alá hozni, ez a magyarul is olvasható Baglyok bíróságára (Court of Owls) épül. Van rá némi esély, hogy a köpenyes igazságosztó rajongói nem fognak unatkozni a következő pár évben. Mindazonáltal, a felröppent infómorzsák alapján márciustól kezdve teljes gőzre kapcsol majd a Warner Bros. videojátékokért felelős szekciójának reklámgépezete…


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához