LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Megjegyzés: Hírünk kisebb-nagyobb spoilereket tartalmaz. Így azok, akik nem ismerik a Resident Evil 2 remake-jét, de idővel ki szeretnék próbálni, csak saját felelősségre olvassanak tovább!

A Resident Evil 2 újragondolása mind a kritikusok, mind pedig a játékosok szívébe belopta magát, így több mint valószínű, hogy a február 15-én érkező, ingyenes DLC-re sem lesz panaszunk. A „The Ghost Survivors” címet viselő bővítmény különlegessége, hogy három olyan, „Mi lett volna, ha?” forgatókönyvre épülő küldetést játszhatunk benne végig, amiben egy-egy, az eredeti történet szerint szomorú véget érő karaktert irányíthatunk. A No Time to Mourn-ban a tragikus sorsú fegyverboltos, Robert Kendo bőrébe bújhatunk bele.

Emberünk célja, hogy eljusson egy helikopterig, ám ebben a jól ismert rémek mellett mérgező zombik is akadályozzák. A Runaway-ben Katherine Warren-nel Raccoon City polgármesterének a lányával kísérelhetünk meg kitörni az elátkozott városból. Nála egy kizárólag speciális (rendkívül erős) lőszerrel megállítható élőholt-típusra kell a megszokottnál is alaposabban odafigyelnünk. Végül, legnehezebb játékmódban, a Forgotten Soldier-ben az Umbrella biztonsági szolgálatának egyik, Ghost fedőnevet viselő ügynökével próbálhatunk meg kijutni egy titkos laborból, miközben páncélozott rémek lesik minden mozdulatunkat.

Lényeges, hogy kalandjaink során változatos kihívásokat teljesíthetünk, amiket ha sikerrel veszünk, különféle kozmetikai tárgyakkal lehetünk gazdagabbak.

Nektek hogy tetszik az új köntösbe csomagolt Resident Evil 2?


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához