LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Pádár Ádám (Busók, A Munka Gyümölcse) és Szebeni Péter (Isten Ostora, Testvérek) új képregénye március 10-én a Tavaszi Képregénybörzén jelenik meg a Frike Comics gondozásában.

A világ megváltozott, a halottak céltalanul járják az utcákat, az élők félnek kimozdulni. Mort habár él, nem sokban különbözik a holtaktól. Fekete autójával vagy Budapest üres utcáit rója, vagy parkolókban alszik. Egy nap telefonhívást kap, hogy be kell mennie volt barátnője holttestének azonosítására. El kell indulnia, hogy felderítse múltját, és rájöjjön, mi vezetett idáig.

“Idén készültem el legújabb képregényemmel, melynek hangulatát leginkább a nyolcvanas évek akció, és horror filmjei ihlették. Ehhez készítettünk is egy rövid reklámvideót amelyhez mindenképpen egy magyar synthwave előadót akartunk, végül a kiváló Retröxx -re esett a választás.” – Szebeni Péter - https://www.facebook.com/szebenipeterart/videos/2570278982988455/

celtalan

A 108 oldalas kötet kedvezményes ára a Képregénybörzén: 3000 Ft.

 Még egy korábbi kiadványomon dolgoztam, amikor Pádár Ádám elküldte a Céltalan vázlatát. Egy éven át nem kezdtünk hozzá a képregényhez, de sokat beszélgettünk róla, és hegesztettük a forgatókönyvet.
Ez idő alatt mindegyik karakterről jó sok vázlat készült, fontos volt, hogy meghatározzam a magasságukat, az egymáshoz való viszonyukat. Az olyan dolgokat, mint tárgyak, motívumok, tetoválások külön-külön kidolgoztam, sőt sokat közülük meg is valósítottam kézzel fogható formában, hogy később könnyebben tudjak velük dolgozni.
Végül persze sok minden átalakult, amikor megtaláltuk a tökéletes modelleket hozzájuk, de itt látható, hogy inkább megfelelő modelleket kerestük az eléggé konkrét elképzeléseinkhez, és nem fordítva.
A karakterekről külön-külön, valamint a képregényhez készített tárgyakról, jelmezekről még részletesebben írok a következő posztokban  - Szebeni Péter -  https://www.facebook.com/szebenipeterart/

További képek: https://www.facebook.com/pg/szebenipeterart/photos/?tab=album&album_id=1734393023550679


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához