LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Ugyan a 2014. októberében debütált Alien: Isolation maradéktalanul elnyerte a sajtó tetszését, és megannyi rangos elismerést zsebelt be, sajnos a kasszáknál a várakozásokon alul teljesített. Ezért, bár a Creative Assembly tagjai szerették volna méltó módon folytatni Ellen Ripley lányának, Amandának a kalandjait, erre esélyesen sosem kerül majd sor.

Ugyan a programon dolgozó szakemberek javát már régen elbocsátották, ennek ellenére, a jogokat birtokló Sega illetékesei nem hagyják parlagon heverni az anyját kereső nő hideglelős történetét: 2019 januárjában a Dark Horse kiadó gondozásában megjelent képregénnyel, illetve egy mobilokra szánt spin-offal, az Alien: Blackout-tal, bővítették a franchise-t.
De a jelek szerint koránt sincs vége a túlélőhorrorra épülő művek sorának…

Ahogy azt a címe alapján nem nehéz kitalálni az Alien: Isolation Digital Series-ként futó alkotás egy animációs sorozat. Azonban rendhagyó módon a már ismert eseményeket meséli el az Isolation átvezetőivel, új animációkkal, és a játékmenetből átemelt videókkal. Érdekes újításként viszont most külső szemlélőként követhetjük nyomon Amanda vesszőfutását, és a korábban nem látott jeleneteknek hála, többet tudhatunk meg róla.

Ti meg fogjátok nézni a hét epizódból álló  sorozatot, vagy inkább kihagyjátok majd?

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához