LFG.HU

Selion
hírekCimkek


Empires: Dawn of the Modern World

A Stainless Steel Studios történelmi 3D RTS játéka a különböző nemzetiségek történelmét/fejlődését öleli fel.

A játékos több, mint 1000 éven át (kb. Krisztus után 950 – 1950-ig) vezetheti választott civilizációját, melyben Olyan nemzetiségeket kormányozhat, mint az anglolok, németek, spanyolok vagy a kínaiak. A történet tartalmazza mind a közép, mind a modern kori eseményeket (beleértve az I. és II. világháborút is) és a civilizációk olyan fontos eseményei is helyet kaptak benne, amelyeket – társaikat megelőzve – sikeresen alkalmaztak (pl a puskapor felhasználási módozatai, melyek előbb keleten használtak nagyobb biztonsággal).
Természetesen az adott országok is nagyban különböznek egymástól, pl. az angolok a tenger birtoklásában, a németek pedig a szárazföldi hadviselésben fognak jobban teljesíteni.
A játék multiplayer módjában lehetőségünk van az egyszemélyes játékmód mellett újrajátszani a különböző csatákat akár az interneten is.
Grafikája teljes egészében 3D-s motorral készült, mely zoom funkciójával akár az egyes csatajelenteket is közelről tekinthetjük meg.

http://www.empiresrts.com/

Dark Fall

A The Adventure Company által készített 3D-s kalandjátéka méltó módon veszi fel a versenyt a Silent Hill hátborzongató hangulatával.
A játék a klasszikus “előre haladok és megoldom a feladatokat, miközben a fellelhető tárgyakat használom a továbbjutásra” játékmenetet követi, a gyártóra jellemző prerenderelet adventúrákkal manipulálva.
További képek és információk:
www.darkfallonline.com

Warcraft III: Frozen ThroneA Blizzard stúdió méltán híres játékának egy újabb kiegészítője, mely méltó folytatása az eredeti történetnek. Kilenc új hős, új egységek, szövetségesek, rengeteg NPC színesíti a történetet. A játék ott folytatódik, ahol az előző véget ért: miután a Night Elfek az emberek és orkok csapataival visszaverték a támadást, minden csendes. Ám, a homályban Illidian újabb gonoszságokon töri a fejét és elfeledett fajokat hív életre, hogy megszerezze a Fagyott Trónt. Ebben a tervében akadályozza őt Arthas herceg is, aki apját megölve, hullákból álló serege élén tör a Trónra.

A játék három fő küldetéssorozatot tartogat az érdeklődők számára: Az első Maiev története, aki a Night Elfek élén próbálja megakadályozni Illidian terveit. A másodikban a Vérmágusok
családjával (Blood Mage) kiegészült emberek küzdelmeit irányíthatjuk, míg a harmadikban Arthas herceg útját követhetjük végig a trón megszerzésért folytatott kalandokban.

Dungeon Siege: Legends of ArannaA Microsoft Game Studios védőszárnyai alatt megjelenő Dungeon Siege: Legends of Aranna méltó folytatása az eredeti történetnek, mely meglepő sikerrel küszöbölte ki az offline RPGk stílushibáit. A történetben szereplő NPC-k igényesen kidolgozattak, használhatóak és lehetőségekhez mérten intelligensek voltak.
Ezt a hagyományt kívánja folytatni a Legends of Aranna, mely a tervek szerint idén novemberben kerül majd a boltok polcaira. Új fajok, varázslatok, új kasztok bővítik az eddigi kínálatot, melyről a fejlesztők egyelőre titokzatosan nyilatkoznak.


Tron 2.0

Az augusztusban végre aranylemezre kerülő akciójáték a mozifilm eseményei után 20 évvel játszódik. A Monolith csapat gondozásában megjelenő játékban Jet Bradleyt (a film főszereplőjének, Alan Bradleynek fiát) személyesíthetjük meg.

Warlords IV: Heroes of Etheria

Az Ubi Soft Entertainment játéka sokak szivét dobogtathatja meg. Jó pár évvel ezelőtt, még mikor nem volt sok LAN-party, egyetlen gépen játszva, gyakran fél órákat várva kerültünk sorra, hogy leléphessük köreinket Elheria földjén. Ez sokak által várt, körökre osztott stratégia-játék, minden valószinűség szerint az idei év második felében fog megjelenni és a legmodernebb igényeknek is megfelel majd.

http://warlords4.ubi.com/


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához