LFG.HU

CikkBot
eseményekCimkek

“Témánk ezúttal a “Nyílt Világok” címet kapta, amely a szerepjátékos kalandok egyik legnépszerűbb megközelítése. A mesélők térképeken alapuló kalandhelyszíneket alkotnak, ahol a karakterek szabadon kutakodhatnak izgalmas események után, miközben a mesélő számára is meglepetés, hogy miként alakul a kaland. A soron következő találkozónkra elsősorban ilyen szabadon bejárható, nyitott kaland-tereket várunk a mesélőinktől, de – mint mindig – most is számítunk néhány, a címet szabadabban értelmező kalandra… Végtére is, a világok sokféleképpen lehetnek nyitottak.

Természetesen nem csak a tematikus blokkba keresünk meséket – szokásunkhoz híven igyekszünk egyéb, az aktuális tematikától elütő meséknek is teret biztosítani. Ha van egyéb, lehetőleg fél nap alatt lemesélhető kalandod, amivel szívesen emelnéd rendezvényünk színvonalát, jelentkezésed hálásan fogadjuk!”
A jelentkezéseket a kata@kalandoroktarsasaga.hu email-címre várják legkésőbb 2019. április 21-ig.

Nyílt Világok: 2019. május 25.

További részleteket alább ill. a megosztott oldalon találtok.

IX: Nyílt világok

Helyszín: a már megszokott Zuglói Ifjúsági Centrum, melynek bérlésében ismét segítséget kaptunk az Ostromjáték Hagyományőrző Egyesület-től.

CÍM: 1145 BUDAPEST, UZSOKI UTCA 57. TETŐTÉR (BEJÁRAT A KASSAI TÉR FELŐL)

A játékosi jelentkezés időpontját a rendezvényre a mesék listájának összeállítását követően tesszük közzé.

Az esemény részvétel díja 2000 Ft. A részvételi díjat természetesen továbbra is teljes egészében a helyszín, tombola, kávésarok, és a rendezvény egyéb költségeinek finanszírozására fordítjuk. A mesélők számára a rendezvényen való részvétel szokás szerint ingyenes!

További (fontos) tudnivalók a jelentkezésről: https://kalandoroktarsasaga.hu/jelentkezes/

Program

8:00-8:45 Nyitás és gyülekező
9:00-13:30 Délelőtti mesék
13:30-14:30 Ebédszünet
14:30-19:00 Délutáni mesék
19:30-20:00 Rendezvényzáró, tombola


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához