LFG.HU

HammerTimeCafe
Zaranassinum
RPGCimkek

Ennek a játéknak az első verziója 2017 nyarán, második verziója pedig 2018 márciusában jelent meg az LFG.hu-n.

Nagyon sok tippet kaptam tőletek a folytatáshoz, és úgy érzem, jelen verzióval egy újabb lépcsőfokra érkeztem a játékommal. Valószínű, hogy további csiszolgatásokra is szükség lesz, de ha egyszer késznek lesz mondható, az nagy részben az LFG.hu közösségének lesz köszönhető. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki építő kritikájával hozzátett ehhez a kiadványhoz is. S azoknak is előre hálás vagyok, akik ezután segítenek rajta.

zaranassinum-v3

Aki még nem ismeri a koncepciót, el kell mondjam, hogy a Zaranassinum Szerepjáték egy pacifista RPG. A játékosait olyan játékra ösztönzi, mely a szereteten és jóakaraton alapszik. Ennek háttere, hogy mélyen vallásos nevelést kaptam, ezért nem szeretek harcos vagy okkult játékokkal játszani. Viszont a szerepjáték egy olyan jó buli, amit nem akarok kihagyni. Ezért arra az elhatározásra jutottam, hogy csinálok egy olyan szerepjátékot, amely próbálja azokat az elveket figyelembe venni, ami szerint élem az életem.

Ez egy fantasy környezetben játszódó játék, amely nem mentes az izgalmas dolgoktól. Van benne olyan fejlett technika, amely, mivel láthatatlan, beleillik a középkorias világba. Vannak benne különleges képességet adó főzetek, vagy szerkezetek, óriás hátasok és mindezt egy tökéletes törvény, a Fény irányítja.

A karaktereknek nyomozni kell, fel kell fedezni az ősi világot, a betegségekkel és az érzelmi terhekkel is meg kell küzdeni, amellett, hogy saját fejlődésükre és mások védelmére is gondot kell fordítaniuk.

Kívánom mindenkinek, aki elolvassa, hogy jól szórakozzon közben! S minden meglátást nagyon szívesen veszek, itt a fórumon.

Üdvözlettel: Szabó Salamon Jonatán

Klikk ide a letöltéshez

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához