LFG.HU

Major
eseményekCimkek
A Remeték Titkos Társasága idén nyáron is megnyitja a kapuit, néhány nap erejéig bepillantást enged a titkos tanaiba, ne hagyd ki a vissza nem térő alkalmat, várunk szeretettel és remélhetőleg sok új ismeretséggel!
Helyszín: Mátra Tábor Sástó. 3232 Mátrafüred, Farkas. u. 7.

Időpont: 2019. július 19. (0. nap, péntek) – július 23. (zárónap, kedd)

Milyen ez a tábor?
Nem épül semmilyen tematikára, így nem D&D vagy bármi más, és nem is verseny. Mindenféle szerepjáték mesélői, játékosai szívesen látott vendégek, ahogy a társasjátékok és a kártyák kedvelőit is fogadjuk. A programokat közösen alkotjuk meg előre, így feljegyezzük az igényeket, és azokat, akik valamilyen programmal készülnek, legyen az szerepjáték, vagy más egyéb.

A jelentkezés még tart, elvileg március 31-ig, azonban a minél előbbi jelentkezős erősen javallott, már csak a csoportos foglalás miatt is! A helyed csak akkor lesz biztos, ha jelezted részvételi szándékodat, és megérkezett a hónapban (29-e az utolsó munkanap) az elutalt előleged a foglalásra.

remetektabor

Klikk a képre a nagyobb változathoz!

Programokról
Ha túl sok mesélői és egyéb program kerül listázásra, akkor értelemszerűen szelektálnunk kell, hiszen mindenre nem juthat idő, és persze az igények is szelektálnak, nem biztos, hogy annyira népszerű lesz a meghirdetett programod, így lehet, hogy nem jön össze a csapatlétszámod.
Egyéb programokra a helyszín sok lehetőséget ad, tavon csónakázástól, kilátóba mászástól kezdve rengeteg egyéb lehetőség van. Csak néhány a teljesség igénye nélkül (ezeket ki-ki igénybe veheti természetesen pénzbeli juttatásért, ha van kedve hozzá, az ár nem tartalmazza ezeket):
- Mátraaljai várak felkutatása a hadiösvényen
- Íjászoktatás
- Rovásírás elsajátítása
- Gerilla harc – laser tag

A helyszínről
A Mátra szívében helyezkedik el 530 m magasan, csodálatos környezetben Mátraháza és Mátrafüred között félúton. Budapesttől mindössze 90 km-re. Az ország legmagasabban fekvő természetes tava a tábortól mindössze 300 méterre fekszik.
A szállás faházas történet, részben a költségkímélés jegyében. 20 fős faházakról van szó, melyek 3, 5, és 6 fős szobákra oszlanak, összesen 4 szobára.

Étkezés
A tábor ára napi háromszori étkezést garantál, a tábor éttermében, ahol több étlap is rendelkezésre áll.

Költségek
A teljes alapár 17 700Ft. Azért mondom, hogy alapár, mert minél többen leszünk, annál lejjebb megy ez az ár. Minden 11. ember után.
Állat, jellemzően kutya behozható, 500 Ft / éj áron.
Az idegenforgalmi adó 440 Ft / éj.

A foglaláshoz előleget kell fizetned, mely 5310 Ft, a fennmaradó részt a találkozó előtt, majd nyáron.
Természetesen bárki visszamondhatja majd a foglalását, ha úgy látja jónak, ami magától értető módon pénzveszteséggel jár. Kb. 20-30 nappal az esemény előtti lemondás a teljes árból számítva 30%-os költséggel jár. Aztán minél később mondja le valaki, annál többel. Mindenki maga számoljon a kockázattal és a pénztárcája vastagságával.

A számlaszám: 11773346 – 01176638, Majoros Gergely. Név mindenképpen legyen az utalásnál és a közleményben szerepeljen, hogy RPG tábor.
Aki másod-, harmadmagával érkezik, egyszerre utal, netán állatot is hoz, kérem, jelezze előre! A személyeket név szerint.

Információk és Elérhetőségek
A helyszín weboldala: http://www.matratabor.hu/?page=kezdolap

A tábornak és szervezésének van egy Facebook csoportja, ahol bármilyen érdeklődőt szívesen látunk, ott minden információ fellelhető a posztok és a Fájlok alatt, és még egyéb lehetőségeket is kínálunk, pl. az utazás megszervezésére, a programok szervezésére vagy a résztvevők listája is megtekinthető google drive linken keresztül – ami mindig az aktuális állapotot mutatják.

Remeték Titkos Társasága https://www.facebook.com/groups/268425687391626/

Aki netán nem szimpatizál a FB-al, annak jelenleg az egyik e-mail címemet tudom felajánlani, ha kommunikálni szeretne, és hozzáférni az egyéb információkhoz, ha megtetszett neki, amit eddig olvasott/látott.
ironbear.gergely@gmail.com

Fontos!
Mivel jelenleg korlátozott számú főre van előfoglalásunk érthető módon, így arra kérek minden potenciális résztvevőt, hogy amilyen hamar csak lehet, jelezze részvételi szándékát, és utalja el az előleget – ez utóbbit 29-ig! Mivel csoportos foglalás lesz, és nem tudni mennyi érdeklődő lesz pontosan, mindig sok az embereknél a bizonytalansági tényező, hiába van sok visszajáró, újak is folyamatosan jönnek. Így tudnom kell a létszámot mielőbb, hogy plusz házat foglaljak, ha még van rá lehetőség. A foglalás, a részvételi szándék és az elutalt előleg megérkezési sorrendjében történik! Köszönöm a megértést!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához