LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Április 17-én érkezik majd a Total War II legújabb bővítménye. A The Prophet & The Warlock címre keresztelt DLC a skavenek és a gyíkemberek rajongóit célozza meg. Ahogy azt a lord packek esetében megszokhattuk, a csomag legfőbb újdonsága két frakcióvezér lesz. A Skryre klán megkérdőjelezhetetlen urának, Ikit Claw-nak a varázserejével csak mechanikai tudása vetekszik, így legfőbb erőssége már-már magától értetődően az, hogy ha időt és erőforrásokat szán rá, könnyűszerrel átalakíthatja rettenetes hadigépeit, hogy azok még hatékonyabbak legyenek a csatatéren. Vele szemben a rettenthetetlen Tehenhauin a háború istenének Soteknek a fanatikus prófétája, aki különleges áldozatok bemutatásával akár patrónusát is képes megidézni, jó eséllyel eldöntve ezzel az adott ütközet kimenetelét.

TWWH2_GPA_ProphetWarlock_520x326_Main

Természetesen számos új egység érkezésének is örülhetünk majd. A patkányfajzatok egyebek közt az áldozataikat lelassító, leginkább a gyalogosok ellen hatékony ratling-puskákkal fogják tudni megkeseríteni ellenlábasaik életét, míg a pikkelyes bőrű fenevadak tűzgolyókat lövő, egyben rosszakaróik sorában pánikot keltő szalamandrákkal, repülő bestiákkal, vagy különösen erős közelharcosokkal vethetik majd bele magukat a vérfürdőkbe. Ráadásul az átlagos egységeknél jóval hatékonyabb, speciális feltételek teljesítése esetén besorozható, ügyesen használva kincset érő hírneves regimentekkel is módunk lesz erősíteni seregünket.

Az alkotás egyébiránt teljes áron kínálva 8,49 euróba kerül, ám ha előrendeljük, tíz százalék kedvezményt kapunk, így 7,64 euróért lehet a miénk.

Ti ki fogjátok próbálni?

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához