LFG.HU

mogorva
eseményekCimkek

Sziasztok!
2003-ban ismét megrendezésre kerül a Codex ( Kanton )szerepjátékos tábor immár hetedjére. Mindenkit szeretettel
várunk a jó hangulatú, fantáziadús egy hétre.

Idõpont: 2003. augusztus 9-14.
szombat (ebéd) – csütörtök (reggeli)

Helyszín: Szolnoki Turisztikai és Szabadidõ Központ, Szolnok, Tiszaliget (http://gyia.freeweb.hu/SZOLNOK.HTM)
A Tisza bal partján, Szolnokkal szemközt.

A tábor egyik altábora lesz a miénk, félkörben elhelyezett 6 kõházikóval. A házikók mindegyikében 2 szoba van, 3-3 emeletes ággyal (tehát szobánként 6 férõhellyel), valamint mindegyik szobához tartozik egy fürdõhelyiség. Egyébiránt a táborban több sportpálya is van, a közelben termálvízes strand vár mindenkit, a töltésen túl (árvíz esetén innen) ott a Tisza, a túlparton pedig Szolnok kies városa.

A tábor résztvevõi teljes ellátást kapnak, a megszokott elrendezésben: délben és este meleg étel a tábor étkezõjében, a reggeli helyett pedig “éjszakai” a közös termünkben. Vegetáriánusok elõre szóljanak! Az elsõ; étkezés szombaton az ebéd, az utolsó pedig (elvileg, ugyebár :) ) csütörtökön a reggeli.

Programok: Ahogy ez megszokott, a tábor a modul ás az Árny köré szervezõdik; lényegében a hétvége a modulé, a többi nap az Árnyé.

Szombat: Érkezés, ebéd (14 órakor), szállás elfoglalása, rég nem látott ismerõsök hátbaveregetése. Csapatok szervezése a modulhoz. Vendég: Nyúl mester. Este a modul elkezdése.

Vasánap: A modul végigjátszása és -mesélése. Pihenésképp az Árnyháború (az élõ szerepjáték) szervezeteinek megalapítása, délután tai chi kard formagyakorlat bemutató.

Hétfõ: A modul utóhatásainak kialvása, az Árnyháború szervezeteinek végsõ pontosítása. Ebéd után kezdõdik az Árnyháború.

Kedd: Az Ányháború második napja. Délután kendo bemutató.

Szerda: Az árnyháborús intrikák utolsó fejetete, a dicsõség és kétségbeesés pillanatai. Este tábortûz, összegzés, a díjazottak és az összes résztvevõ ünneplése.

Csütörtök: Az oly hiányzó alvás, búcsúzás, hazautazás.

A fennmaradó idõben (no persze, ha lesz ilyen) szerep- és társasjátékok. Továbbá lesz még író-olvasó találkozó J. Goldenlane-nel, máskor testközelbõl lehet megismerkedni a teaszertartás titkaival, a sci-fi kedvelõk pedig megtudhatjak, hogyan is folyt le a Butleri Dzsihad.

Ár: 18 000 Ft

Családi kedvezmény: házaspárok, testvérek, fel- és lemenõk fejenként 17000 (helyszínen) Ft-ot fizetnek.

Újonckedvezmény: aki olyan embert hoz, aki még nem volt, annak a befizetett, nem kedvezményes részvételi díjból a táborban 500 ft-ot visszafizetünk.

Ha szeretnél jönni, úgy, kérlek, jelentkezz az alant olvasható címek és módok valamelyikén, és megírjuk, megbeszéljük a fizetés módozatait.

A legalapvetõbb:
Számlaszám: Budapest Bank, Zimányi Zsófia, 10102086-42564900-00000000
A közlemény rovatban add meg a nevedet, valamint a telefonszámodat vagy az e-mail címedet.

Kontakt: Legegyszerûbben e-maillel érhetsz el minket, az alábbi címeken: Gwen – Bby – Thaur – Joe
Végszükség esetén hívhatod az (1)2600195, vagy a (30)9389529 telefonszámokat is.

Bővebb információ a hivatalos lapon.

üdv.
mogorva


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.extra.hu/codex]
[http://www.nitor.hu/tabor/photos/page_01.htm]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.