LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A disznók és nyulak háborúja körül forgó, 2001. november 19-én piacra dobott Strategic Warfare In a Nifty Environment, azaz S.W.I.N.E. alighanem sokakban hagyott kellemes emlékeket.
A Stormregion RTS-e pedig nem csak szórakoztató játékmenetével, hanem humoros, magyar szinkronjával is kiemelkedett kategóriája mezőnyéből. Az alkotás rajongói számára jó hír, hogy a 2008-ban megszűnt csapat korábbi munkatársait tömörítő Kite Games-nél úgy döntöttek, hogy a mai trendeknek megfelelően kiadják a játék felújított változatát.

 

A május 23-án megjelenő remaster kipofozott látványvilággal illetve újrakevert hangzásvilággal fog érkezni és dolgok jelenlegi állása szerint ára 9,99 euró, azaz körülbelül 3200 forint lesz.
Lényeges, hogy a mindkét oldal szemszögéből kipróbálható kampány mellett online, vagy LAN multi-meccseken is módunk lesz próbára tenni a képességeinket. A teljes pakk a játék mellett egy koncepciórajzokból álló művészeti albumot és egy, a program múltját, jelenét és jövőjét bemutató fejlesztői naplót is tartalmaz majd.

https://store.steampowered.com/app/944010/SWINE_HD_Remaster/


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához