LFG.HU

Beast
hírekCimkek

Nyugodj meg, ne félj! Csak a képzelet játszik veled.
Szellemek csak a mesékben léteznek.”

Szól az anya az Álomföld című dalban és igen, megérkezett az új Cross Borns album. 2003. augusztus 1-én került a boltokba, pont egy nappal a Szigetes Cross Borns buli után. Már régóta ismerkedhettek a rajongók az Álomföld című dallal, de a Hammer színpadon felcsendült többek között a Leonardo álma is a most megjelent CD-ről. Mint az előző kiadvány a Kalandozás is így ez is 2 CD-s változatban látott napvilágot egyik angol másik magyar éneket tartalmaz.
Az album keletkezésével kapcsolatban érdemes tudni, hogy a cuccot a O.N.E.R.I.N.G. Stúdióban, azaz, a CB saját “műhelyében” rögzítették. Ezenfelül a kórus nem más, mint az Arcok Álruhában színi társulat egyes tagjai, akik többek között színpadra vitték a Gyűrűk Urát.

A borító és a bookletben található képek mind-mind Havancsák Gyula művei, és meg kell mondani, döbbenetesen szépek lettek.
Akiknek felkeltette a dolog az érdeklődését, látogassanak el a Cross Borns hivatalos oldalára ott bővebb információhoz juthatnak az album nem túl zavartalan keletkezésével kapcsolatban.

És végezetül, köszönetet szeretnénk mondani az RPG.hu-nak, hogy támogatta a bandát és tárhelyet biztosított a weboldalának.

“Álmainkban tovább élünk, és szívünk tüze a pajzs,
Ha nem félsz útra kelni, vár egy boldogabb part.
Nézd az aranyló ragyogást! Hallgasd a szív hívó szavát!
Végtelen élet, nincs halál, Végtelen az út, és nincs határ.”


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.crossborns.tk]
[http://rpg.hu/download/zene/leonardo_mix.mp3]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához