LFG.HU

YogiBear
eseményekCimkek

A “Debreceni Sci-fi Napok” keretében csapatunk szerepjáték-versenyt hirdet. Ideje: 2003. 10. 04. szombat, 9 óra. Helye: Debrecen, Faraktár utca 67. V.E.M.K. (Vasutas Egyetértés Művelődési Központ). Egyéb információkért lásd a plakátot vagy érdeklődj a (52) 437-104 telefonszámon a Káoszfellegvárban, interneten a starcraftverseny@freemail.hu címen.

Szabályok röviden:
Alkalmazott rendszer: GURPS Lite-HU (letölthető a http://ingyenrpg.freeweb.hu címről). Várjuk mesélők és játékosok jelentkezését a fent említett címen, utolsó jelentkezési határidő 2003. 09. 20. (az ezután jelentkezők részvétele a mesélők létszámától fog függeni). A nevezés díja 1000 Ft, amit a helyszínen kell befizetni. A nyereményt a befolyt összeg kb. 70%-a képezi, készpénzben – természetesen a legjobb mesélő és az első három legjobb játékos között arányosan megosztva.

A tavalyi versenytől eltérően minden részlet felkerül az internetre, beleértve az értékelési rendszert és a résztvevők pontszámait is. Gondoskodunk arról, hogy a modult utólag az internetről mindenki letölthesse.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://forum.rpg.hu/index.php?s=&act=ST&f=90&t=2922&st=0]
[http://rpg.hu/iras/pic/scrpg.jpg]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához