LFG.HU

HammerTimeCafe
Babar
eseményekCimkek

Nagy örömmel értesítjük az rpg.hu olvasótáborát, hogy augusztus 13-án hatodik alkalommal nyitotta meg kapuit I.M.O.LA. szerepjáték tábor. E kapuk ez évben nem csupán képletesen értendők, hiszen egy csodálatos új helyszín ad helyet az immár kilenc napos rendezvénynek. Egervár mellett egy remek kis kastélyt vehettek birtokba a programokra kiéhezett kalandozók a már hagyományosnak számító Váraljai Ifjúsági Tábor helyett.

Programokból természetesen idén sem lesz hiány. Lesz modulbajnokság (immár több rendszerben), grandiózus élő szerepjáték, rengeteg előadás, valamint beszélgetés. Persze ebben az esztendőben is rettegésben tartja a Tábor lakóit a tavaly óta megújult eszközökkel garázdálkodó Gyilkos. Bizalmas rendőri információk szerint a kastély kaszárnyának nevezett traktusában 11 ember halt bomba általi halált az éjjel (rest in pieces :o)))

Továbbá folyamatosan gyarapszik a megkéselt és lelőtt áldozatok száma, a rendőrség egyelőre tehetetlen.

A hagyományos lehetőségek mellett idén több a meghívott vendég és előadó. A jelentősen megnövekedett létszám ellenére továbbra is védjegyünkként említhetjük az I.M.O.LA. táborok mindegyikét jellemző családias hangulatot.

Már az első napokban is meglehetősen sok újdonsággal ismerkedhettek meg a résztvevők, így a folyamatosan zajló, nem kevés mozgást és taktikai érzéket igénylő
Laser tag, a kiadásra váró új szerepjáték rendszer, a Vortex tesztelési lehetősége, valamint a tegnapi nap folyamán lezajlott Dragon ball nagytorna. Az elkövetkezendő napokban az élő játékra és a modulversenyre való készülés mellett Enoszukéről lesz egy nagyobb szabású előadás, lesz Shuluri viadal, folyamatos íjászat, s a tábor mintegy záróakkordjaként egy óriási Laser tag bajnokság, és természetesen játék kifulladásig.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://member.rpg.hu/imola/]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához