LFG.HU

Finrod
eseményekCimkek

Tán már csak tucatnyian lehetnek azok, akik ott voltak a legelső, a hagyományteremtő Országos Szerepjáték Találkozón. Én sem szeretnék lódítani, magam is csak “félidőtől” vettem részt rajtuk. Abban azonban biztos vagyok, hogy a Rúna-tábor címkével ellátottakon, valamikor, még az ódon M.A.G.U.S. fénykorában; már rengetegen voltatok innen, az RPG.Hu soraiból is. Aztán teltek az évek, a találkozók lassan beivódtak a szerepjátékos köztudatba, és talán nem kis patriotizmussal mondhatom, hogy Nyíregyházát sokan e táborok miatt zárták a szívükbe, sőt, talán évről évre várták, hogy újra összegyűlhessenek itt azért, hogy játsszanak, akár vetélkedhessenek is, vagy csak felélesszék egy hétre az itt kötött ismeretségeket, barátságokat. Ez a “tradíció” folytonos volt egészen ezen év nyaráig, amikor sokak csodálkozására, a jubileumi, 10. találkozó elmaradt. Azonban mi itt, Nyíregyházán, néhányan úgy gondoltuk, hogy egy ilyen kezdeményezést, és talán nagyképűség nélkül mondhatom, hogy országosan kedvelt tábort nem hagyhatunk veszni pont a jubileuma évében, és döntöttünk:

Idén sem marad el az O. Sz. T. , csak megváltozik, kicsit más ruhába bújik, valószínűleg a helyszín is új lesz (ez egyelőre legyen meglepetés), és ami a legfontosabb, a tikkasztó nyári modulok után most a hóesés bambulása közben ölhetitek majd halomra a nem szimpatikus NJK-kat. Hogy pontosan mikor? December 19. és 21.-e között. Ennyi újdonság említése után most lássunk néhány régi, bevált dolgot, és úgy általában, egy programtervezetet:

Ami a legfontosabb, ez is egy olyan rendezvény lesz, ahol tényleg, ha csak három napra is, de teljesen a szerepjátéké lesz a főszerep, azaz: versenymodulok (ezekről még szót ejtünk lejjebb), kártyaversenyek (ezekről is ld. lentebb), rendszerismertetők (példajátékok is!), beszélgetés hazai kiadókkal (egybekötve író-olvasótalálkozókkal); ezen kívül olyan napi programok, mint például harcijáték-bemutató, zenei megmoccanások. Számítógép-használat (és itt külön csemege, hogy elsőként próbálhatod majd ki a Káosz-számítógépes játékot! ) És a végére maradt még egy-két olyan finomság, mint a live (természetesen Vampire, de azért a hagyományőrző agyment horror se maradhat ki), és az, ami talán már nagyon régen nem volt, és sokak talán jó emlékeikben őrzik: Toroni Gladiátorviadal! Nos, a programokból ízelítőül ennyit, messze van még az a december, addig izguljatok csak!

Amit mi, szervezők kérnénk tőletek: a megadott e-mail-címre, a szállás, és egyáltalán a rendezvény számotokra még élvezetesebb lebonyolításának érdekében kérlek küldjetek nekem egy levelet, amelyben jelzitek:
- részvételi szándékotokat,
- azt, hogy igényeltek-e szállást,
- azt, hogy milyen kártyaversenyen, illetőleg
- azt, hogy milyen szerepjáték-megmérettetésen szeretnétek részt venni.

Én őszintén remélem, hogy ti, akik már voltatok ilyen találkozón, ismét megtiszteltek minket megjelenésetekkel, hiszen tapasztalataitok kellemesek voltak ez idáig; ti pedig, akik még nem, azért jöttök el, hogy kipróbáljátok, milyen is lehet egy szerepjáték tábor, amely idén ünnepli a 10. születésnapját.

Sok szeretettel várunk mindenkit:
A szervezők

info: finrodfelagund@freemail.hu


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához