LFG.HU

DeltaVision
hírek

Tegnap két könyv is megjelent a kiadó gondozásában, a Dal és csend, Bárdok és kalandorok útmutatója valamint az Oroszlánokkal hálni c. regény.

Sorozat: Szerepjáték kiegészítő, DnD
Cím: Dal és csend, Bárdok és kalandorok útmutatója
Író: David Noonan és John D. Rateliff
Ára: 2490 Ft
Megjelent: 2003. 09. 18.

A bárdok és a kalandorok a jártasságaik és a képességeik hatalmas tárházával dolgozva nyernek nyomatékot a nevüknek. Amellett, hogy segít a művészi hajlamokkal megáldott karakterek részletesebb kidolgozásában, ez a könyv az alábbiakat tartalmazza:

• Új képességeket, kiemelt kasztokat, fegyvereket, varázstárgyakat, varázslatokat és egyéb felszereléseket.
• Teljes szabálygyűjteményt a csapdák megalkotásához, és 90 példát a különböző csapdákra.
• Leírást számos tolvajcéhről és bárdi iskoláról.
• Részletes leírást a közrefogás különböző formáiról, és egyéb szabályváltozatokat.

Ha a kalandmester és a játékosok színesebbé és változatosabbá szeretnék tenni a bárd és a kalandor karaktereket, akkor értékes segédanyagokat találhatnak ezeken az oldalakon.

A kiegészítő használatához a kalandmesternek szüksége lehet a Játékosok könyvére, a Kalandmesterek könyvére és a Szörnyek könyvére is. A játékosoknak csak a Játékosok könyvére lesz szüksége.


Sorozat: Mummy, A Szkarabeusz éve trilógia
Cím: Oroszlánokkal hálni
Író: Andrew Bates
Ára: 1590 Ft
Megjelent: 2003. 09. 18.


A Harc folytatódik

Ősei eredetét kutatva a magányos vámpír, Beckett, Chicagóba érkezik, és egy valóságos háború kellős közepébe csöppen. Tudtán kívül hozzásegíti Hálid al-Rásidot, a nagy hatalmú nosferatut, hogy kiderítse a múmiák történetét – egy évszázadok óta rejtett történelmet. A vámpíroknak már nem csupán Thea Ghandourral és a vadásztársaival kell szembenézniük, hanem más halhatatlanokkal is meg kell küzdeniük.

Egy ismeretlen történelem

Ehnaton templomát elpusztították, és Maxwell Carpenter felfedi, mi volt az egyetlen oka, hogy leleplezte a múmiák hatalmának a forrását: a bosszú. Gyűlöletétől hajtva Carpenternek semmi sem drága, amíg nem végzett a Sforza család utolsó tagjával, a múmiával, Nicholas Sforza-Anhoteppel. A múmiáknak mind-eközben meg kell védelmezniük a Szívet, melytől hatalmuk és jövőjük függ – ha ez nem sikerül, mindkettő megszűnik létezni.

Az Oroszlánokkal hálni a Szkarabeusz éve trilógia második kötete. Ez a háromkötetes regénysorozat egy olyan ősi erő – a múmiákként ismert halhatatlan lények – felébredéséről szól, amely örökre megváltoztathatja a Sötétség Világát…Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.deltavision.hu/]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához