LFG.HU

HammerTimeCafe
Gameskút Kft
hírekCimkek

A Gameskút Kft jelenti, hogy megkezdődött a Shuluri Viadal társasjáték sorozatgyártása. Az egervári I.M.O.L.A szerepjáték táborban pozitív visszhangot keltő játék ősz végén kerül a boltokba.

A fejlesztőcsapat az év hátralévő részében több találkozón is élőben fogja bemutatni a játékot, ahol nemcsak a játék végleges arculatával ismerkedhetnek meg az érdeklődők, hanem lehetőség lesz a vállalkozó kedvű próbálkozóknak élesben is bizonyítani, hogy megállják a helyüket a shuluri aréna homokján.

A játék a korábbi elképzeléseknek megfelelően a társasjáték kínálta tartalmas szórakozáson túl lehetőséget ad arra, hogy egész szerepjátékos csapatok mérkőzzenek meg egymással, saját karakterük minden képességét kihasználva. Ezt a fajta játékot egy egyszerű konverziós módszer és a Shuluri Viadal részletesen leírt szabályai fogják segíteni, valamint egy olyan manőverpontos rendszer, ami könnyedén illeszthető a szerepjátékhoz, és lényegesen szabadabb, mint amelyik a társasjátékos verziót irányítja.
A mellékelt képen a játék dobozának borítója látható a viadal néhány szereplőjével.

A bemutatók és találkozók pontos helyéről és időpontjáról, ahol a játék megtekinthető és kipróbálható rendszeres tájékoztatás található a www.gameskut.hu oldalon.


A GamesKút Kft. október végén megjelenõ társasjátékát kipróbálhatod a Camelot Õszi Seregszemlén (november 22-23.). Mindkét nap folyamán lehetõséged nyílik a játék kipróbálására és ha szerencsés vagy, akkor a második játéknap végén a te nevedet húzzák ki a rendezõk,  máris átveheted a saját Shuluri Viadal társasjátékodat (persze ha jelen vagy).
Mit is kell tenned hozzá? Semmi mást, csak a játék kipróbálása után a kitöltött regisztrációs lapot bedobod az gyûjtõládába és megjelenned a sorsoláson. A többi már csak a szerencsén múlik.
Találkozunk a Seregszemlén…

 


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.gameskut.hu/]
[http://rpg.hu/iras/pic/shuluri_doboz_full.jpg]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához