LFG.HU

Tiberius
hírekCimkek

Hivatalos felhívás a M.A.G.U.S. avagy a Kalandorok Krónikái – Alapkönyv nyilvános tesztelésére

A mai nappal az INOMI hivatalos fejlesztőgárdája meghirdeti az Alapkönyv nyilvános béta tesztjét, miután az alfa tesztek eljutottak abba a stádiumba, amikor már csak egy számos csapatból álló és rendszeresen játszó gárda alkalmas a további hibák kiszűrésére. Szerepjátékok terén tapasztalt, lehetőleg M.A.G.U.S.-t és D&D 3rd edition-t – vagy más d20-alapú, esetleg OGL alapján készült – szerepjátékokat jól ismerő, nagyjából 3-5 tagú csapatok jelentkezését várjuk. A tesztelőknek már a tesztanyagból – melyben csak a legszükségesebbek szerepelnek – is képesnek kell lenniük a legkülönbözőbb helyzetekben tesztelni az új rendszert, analizálni, megkeresni a játékegyensúlyi és egyéb hibákat, majd építő kritikákkal, javaslatokkal támogatni az új M.A.G.U.S.-t. Maga a teszt előreláthatóan egy hónapig fog tartani, de amennyiben nem sikerül a csapatoktól beérkező anyagok alapján véglegesíteni a rendszert, ez az idő meghosszabbítható. A tesztanyag – magától értetődően – nem a teljes megjelenésre szánt verzió, csak a teszteléshez feltétlenül szükséges részeket tartalmazza, ezért előfordulhatnak benne olyan nyelvi hiányosságok, amik a kész verzióban már nem lesznek megtalálhatóak. Természetesen a rendszert mi is folyamatosan teszteljük, ezért folyamatosan apróbb változásokon eshet át. Ezt a verziót találtuk nyilvános tesztre alkalmasnak, de ez nem jelenti azt, hogy bizonyos részletek kőbe vésett szabályok. A esetleges menet közbeni változásokról folyamatosan értesíteni fogjuk a tesztelőket.

Ha Te és csapatod részt kíván venni a tesztelésben, akkor küldj egy mailt a tiberius@rpg.hu címre a csapattagok névsorával, röviden összefoglalva szerepjátékos múltatokat, és egy kis leírást magáról a csapatról. A jelentkezésben szerepeljen a kapcsolattartó neve és elérhetőségei (mindez külön kiemelve), valamint, hogy az egy hónap alatt hány játékülésre tudnátok sort keríteni. Körülbelül 20 csapat jelentkezését áll módunkban elfogadni; a tesztelők listáját a jelentkezési sorrend és a leírás alapján állítjuk össze, majd válaszlevélben értesítjük az érintetteket, a jövő hét folyamán (internetes kapcsolattartásra az egész tesztelés folyamán szükség lesz!). A tesztanyagok átadásának módjáról és magának a tesztelésnek a részleteiről ezután adunk további információkat, egyelőre csak annyit, hogy az anyagot személyesen vehetitek át nyomtatott formában, a későbbi kiegészítéseket, pedig e-mailben továbbítjuk majd. A teszteléshez szintén szükséges egy titoktartási nyilatkozat aláírása is, amellyel a tesztelők felelősséget vállalnak, hogy a megkapott anyagokat nem adják tovább semmilyen formában. A munkáért cserébe minden tesztelő nevét feltüntetjük az Alapkönyvben. Az anyagok átadására és az aláírásra Budapesten fog sor kerülni, ezért csak olyanok jelentkezzenek, akiknek ez nem jelent akadályt!

Minden M.A.G.U.S.-t kedvelő játékos/kalandmester érdeke, hogy egy jól tesztelt, élvezetes játék jelenjen meg, és tovább növeljük a játék népszerűségét, arról nem is beszélve, hogy az idei megjelenés már csak a tesztelés sikerén múlik. Most tehát várjuk azokat az elhívatott szerepjátékosokat, akik hazánk legnépszerűbb szerepjátékáért aktívan is tenni kívánnak!
Előre is köszönjük a segítségeteket!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához