LFG.HU

Selion
hírekCimkek

Gladius


A LucasArts bejelentette, hogy október 28.-án megjelenik taktikai-akció játéka, a Gladius. A római kori játékot az MSRP-n keresztül 49.95 dollárért megrendelt játékosok október 28.-án egy előre kiválasztott játék-figurát is kapnak a játék mellé.
A játékosok két szereplőt választhatnak: Ursulat, a barbár király lányát és a Valenst, a híres gladiátor fiát. Mindkét újonc gladiátor karakter a gladiátor iskolában kezdi meg pályafutását és ismeri meg az iskolán belüli és azon túli világot.
A játék csak GameCube, Xbox, PS2 rendszereken jelenik meg.

Hivatalos oldal: https://www.starwars.com/games-apps

Max Payne 2: The Fall of Max Payne


A Rockstar Games bejelentette, hogy a Max Payne 2: The Fall of Max Payne című játéka kész arra, hogy a vásárlók kezébe is eljusson. Észak-Amerikában október 15.-től, Európában október 24.-től lesz kapható a játék. A PlayStation 2 és Xbox verziókra decemberig kell várniuk a vásárlóknak.
Sam Houser, a Rockstar Games elnöke elmondta, hogy a majd két és fél éves fejlesztés végére egy olyan játékot sikerült készíteniük, melyre méltán büszke, és mindenki a RG-nél nagyon várja, hogy milyen véleményük lesz a játékosoknak a játékról.
Petri Jarvhileto, a játék fő-designere, biztos abban, hogy nagyon izgalmas, moziszerű akciókat és érdekes történetvezetést sikerült megvalósítaniuk a Remedy Entertainment munkatársaival.

Hivatalos oldal: https://www.rockstargames.com/maxpayne2/
Teaser:https://www.rockstargames.com/maxpayne2/trailer/MaxPayne2_trailer1_620x340_wm.zip (25MB)
Mozi a játéból: https://www.rockstargames.com/maxpayne2/trailer/Max2-GamePlay1-Clips-high.zip (71MB)

Morrowind Game Of The Year kiadás


A Bethesda Softworks bejelentette, hogy idén októberben megjelentetik a Morrowind Game Of The Year kiadását, mely az alapjátékon kívül tartalmazni fogja mindkét kiegészítő lemezt is, kiegészítő küldetésekkel és új térképekkel, mindhárom játékhoz.
Megjelenése az október 20.-ai héten várható.

Hivatalos oldal: https://elderscrolls.bethesda.net/index.php


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához