LFG.HU

DeltaVision
hírekCimkek

Sorozat: Dragon Lance, Harcosok sorozat 4.
Cím: Vasverő Theros
Író: Don Perrin
Ára: 1590,- Ft
Megjelenik: 2003. okt 9.
ISBN 963-9474-55-X

Egy fiatal fiú áll a halászfaluja kikötőjében, és a közeledő minotaurusz hadihajót figyeli. Ez a hajó változtatja majd meg az életét. Ahelyett, hogy apja nyomdokaiba lépne, Krynn történetének legnagyobb fegyverkovácsa válik belőle.
Vasverő Therost gyerekkorában foglyul ejtették, és rabszolgasorba taszították a minotauruszok. Felnőtt férfiként először döntetlen kimenetelű harcot vívott a sárkányfattyakkal Vigaszban, majd később, titokzatos körülmények között ezüstkart kapott. Amikor pedig a gonosz sárkányok uralomra törtek, ő volt az egyetlen, aki el tudta készíteni a legendás sárkánydárdákat, a fegyvereket, amelyekkel le lehet győzni a szörnyeket.
A Harcosok sorozatból megismerhetjük a Dárdaháború hőseit és gonosztevőit.Sorozat: David Gammell regények, Drenai Saga 3.
Cím: Árnyak hőse
Író: David Gammell
Ára: 1690,- Ft
Megjelenik: 2003. okt 16.
ISBN 963-9474-57-6

Kuan Hador romvárosát sötét rejtély övezi. A rablók és a kereskedők egyaránt elkerülik, mivel vérfagyasztó legendák keringenek róla – több ezer éves mesék szólnak arról az időről, amikor egy hatalmas birodalom fővárosa volt, melyet gonosz varázslók uraltak. Ezek a mágusok képesek voltak az állatokból és az emberekből szentségtelen Eggyéforrtakat létrehozni – a könyörtelen démonhadsereg talpasait. Amikor az emberek erői végül diadalt arattak, a varázslók és félember rabszolgáik elmenekültek egy mágikus kapun át, és csapdába estek egy másik világban. Azóta évezredek teltek el, és a kaput lezáró mágia gyengülni kezdett. A varázslók és ocsmány szolgáik hamarosan kiszabadulnak, hogy bosszút álljanak.
Szedett-vedett sereg állja csupán útjukat, vezetője a titok-zatos Szürke Ember, akit Drenai vidékén úgy neveznek:
Árnyjáró, a Gyilkos


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.deltavision.hu]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához