LFG.HU

Michaleczky Péter
eseményekCimkek

Ian Watson, angol író, az A.I. – Mesterséges Értelem c. Kubrick-Spielberg mozi forgatókönyvírója, a Warhammer 40K univerzum megalkotója, valamint Görög Zita, a Cinematrix műsorvezetője, az Underworld című amerikai mozifilm szereplője lesz a díszvendége a 2003. október 25-én megrendezésre kerülő II. Átjáró Napnak, ahol a látogatók a színes programok mellett egyetlen jegy áráért hat teljes mozifilmet is megnézhetnek.
A Palace Cinema MOM Parkban megrendezésre kerülő egész napos eseményen a PC Games bemutatja a legújabb számítógépes játékokat, sor kerül MAGUS, Shadowrun és Vampire versenyre, valamint bemutatkozik a Shuluti Viadal.

A rendezvény idejére hazánkba érkezik Ian Watson brit író, az A.I. – Mesterséges Értelem forgatókönyvírója, aki másodízben jár Magyarországon. Watson közvetlen légkörű előadásában beszélni fog többek között a Kubrick-kal folytatott közös munkájáról és a népszerű Warhammer 40K játékuniverzum születéséről. Ehhez kapcsolódóan világpremierre kerül sor, Watson ugyanis egy rövid performansszal készül, amely során különféle szerepekbe bújva végigvezeti a nézőket a Warhammer 40K történetein. A többszörös Hugo- és Nebula-díjas író dedikálást is tart természetesen.

Aki pedig filmet szeretne nézni, azt is megteheti: a nap folyamán folyamatos filmvetítések zajlanak. Hat film tekinthető meg egyetlen egy belépő áráért. A levetített filmek: Terminátor 3, Különvélemény, Mátrix 2, A Gyűrűk Ura – A két torony, Harry Potter 2, A kilencedik kapu. A rendezvényen amatőr filmek és beszámolók is láthatók a nyári HungaroConról, és a németországi RingConról.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.atjaro.hu]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához