LFG.HU

Finrod
eseményekCimkek

Ímhol elérkezett a legújabb, és egyben legvégső 10. Országos Szerepjátékos Találkozóról szóló cikk ideje. Ebben az irományban szeretnénk még egyszer letisztázni mindent, egy pontos programot adni, és egyben a legfontosabb “egyéb dolgokat” is leírni.

Helyszín:

A tábor helyszínéül Nyíregyházán a Városmajor utcai Széchenyi István Közgazdasági Szakközépiskola Kollégiuma fog szolgálni. Ennek megközelíthetősége a vasútállomástól a 12 busszal történhet, a hetedik megállójánál kell leszállni ( Északi-körút ), onnan pedig gyalog, kb. két perc a helyszín. A NyírPlazában is lesznek rendezvények, ha addig sikerül elérni a Magyar Tolkien Társaságot (mert nem válaszolnak a levelemre), akkor ők, és valószínűleg a kártya- vagy társasjátékversenyek egy része is.

Időpont:

December 19.-én, pénteken kezdődik majd az egész tábor, ki mikor tud érkezni a vonattal, és vasárnap délután 5 óra körül lesz vége, szintén, ki mikor tud hazajutni.

Pénzügyi oldal:

A tábor maga, ha csak “benéz” az ember, ingyenes. Ha részt szeretnél venni egy modulon, akkor 500 forint lesz a nevezési díj, ha pedig szállást is igényelsz, akkor az 1000 forint lesz egy éjszakára. Itt szeretnélek titeket arra megkérni, hogy ha szeretnétek benn aludni, akkor ezt a pénzösszeget rózsaszín postai utalványon Jakab Zsolt címére, Nyíregyháza, Széchenyi utca 1. szám alá legyetek szívesek utalni, legkésőbb a tábor első napjáig.

Jelentkezés:

Először is nagyon szeretném megköszönni mindenkinek, hogy vettétek a fáradtságot, és írtatok nekem levelet, mindegyik jelentkezést “regisztráltuk”, és már csak annyit kérnék, hogy küldjétek el a szállás díját, amint tudjátok, hogy a kollégiumot minél “hatékonyabban” le tudjuk foglalni.

És a várva várt…

Program:

19. Péntek:

19.00: Friday Night Magic kártyaverseny

Ezen este még tervezünk egy kis “meglepetés”-t, de jelentkezők esetén lesz még Mechwarrior és Mage Knight verseny is. Szintén kipróbálhatjátok majd péntek estétől PC-n a Káosz Aréna programot, és lesz egy “Call of Duty” mérkőzés is.

20. Szombat:

10.00: D and D verseny. Ide hasznos információk:

A versenyre csapatokban és egyénileg is lehet nevezni. Az egyéni nevezőkből csapatokat állítunk össze. Minden parti feloszthatja egymás között az előre generált karaktereket.
Varázsló, pap, bárd, és két “harcos beállítottságú”.
A játék végén a DM. pontokat oszt, valamint az előre kidolgozott
előtörténetek alapján a játékosok is értékelik egymást.

19.00: Vampire-modul (asztali rész)

Na, itt is van néhány érdekesség. Mivel a levelek összeszámlálása alapján ezt találtuk helyénvalónak, összesen 6 csapat lesz (a hat kamarillás klán mintájára, kivéve a Tremeréket, mert ilyen csapat nem lesz, és nálunk még a Galngrelek vannak a Kamarillában). Mindegyik csapat a következő analógiával fog menni:

A csapatból egy tag mindenképp az adott klánbeli lesz, (azaz egy Brujah, egy Ventrue, stb. ), és ő valamilyen módon kapcsolatban van az adott klán egy Öregjével. A többiek valamilyen módon ismerik e játékost, lehetőleg lojálisak is hozzá, esetleg közös üzleti érdekük kapcsolódik hozzá. A karaktereket alapkönyv szerint kell kidolgozni. Egy nagyon fontos kérésünk lenne még: lehetőleg minden csapatba a klán arculatát már elég jól ismerő és kedvelő játékosok jelentkezzenek, hiszen pl. a Gangrel modul kicsit “misztikusabb”, a Brujah kicsit “akciódúsabb”, míg a Malkáv igen “szürreális” lesz. Azt, hogy melyik klánra jelentkeztek, érkezési sorrendben döntjük el, tehát érdemes nekem minél előbb levelet írni. 

Kb. 23.00 – 24.00

Az asztali játék “átcsap” Live-ba, és ez kb. hajnal 3.-ig fog tartani. Ehhez nem kell külön karaktert alkotnotok.

Azok számára, akik nem vesznek részt modulokban, szintén lesznek rendezvények:

- Előadás és bemutatójáték az új M.A.G.U.S -ról
- Counter- Strike számítógépes verseny
- Shuluri Viadal társasjáték verseny
- Kiadók előadása: Cherubion, Delta Vision, Inomi, és még egyeztetés alatt van a Szukits kiadó.

21. Vasárnap

10.00 M.A.G.U.S. verseny

Akiket ez nem érdekel:

- PC verseny
- Vampire – The Eternal Struggle verseny
- Cathan Telepesei társasjáték verseny
- Könnyes búcsú

Ha bármilyen kérdésetek vagy észrevételetek van, kérlek jelezzétek az e-mail címemen:

kristof@philos.kicks-ass.net
Sok szeretettel várunk minden versenyzőt és érdeklődőt:

A Szervezők


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?id=3061]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához