LFG.HU

Enkara
hírekCimkek

Az Isola Illyon Edizioni, egy olasz kiadó, új tervvel készül a szerepjátékosok számára. A Kisarta néven futó projekt a DnD 5e kiadásán alapul és azzal lesz kompatibilis. A könyvben a játékosok egy különös, sötét világban találják magukat haláluk után, ahol néhány, az életükben birtokolt képességüknek még mindig birtokában lesznek. Át kell utazniuk a Tartományokon (Dominions), összesen hét világon át, melyek mindegyikét egy – természetesen – gonosz hatalom uralja.

Az ötödik kiadásban használtakon felül – a Madness-hez és a Damnation-höz hasonlóan – a kiegészítő tartalmazni fog pár új szabályt, fajt és kasztot, és új veszélyeket is, amelyek mentális és spirituális szinten is kihívást jelentenek majd a karakterek számára.

A projekt világszerte kiadásra kerül majd, angol és olasz nyelven. A Kickstarteren ezév július 22-én indul útjára a kampány, de addig is ingyenesen bepillanthatunk a szabálykönyvbe az alábbi linkre kattintva: https://www.drivethrurpg.com/product/282006/Kisarta–Quickstart-10

Magát a kiadót Luca Scelza és  Mario Ferrentino alapította. Nemrégen zárták le egy korábbi kampányukat „La Dama Nera”, azaz A fekete hölgy címmel, amely az első kiegészítője az Awaken nevű dark fantasy szerepjátéknak. Ezen felül az ő nevükhöz fűződik a díjnyertes noir RPG, a City of Mist, azaz a Ködök városa is.

Ha belenéztetek a szabálykönyvbe, az Isola Illyon Edizioni szívesen fogadja a véleményeteket a projekt Facebook oldalán (https://www.facebook.com/kisarta), vagy a hozzá tartozó csoportban (https://www.facebook.com/groups/790254168035527/).

Jó olvasást!

KisartaQuickstartCoverEng

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához